​Pijanom vozaču policajci dali pravo na poziv, ostali bez riječi kad su shvatili koga zove

Policajci koji su u 2016. godini zaustavili pijane vozače doživjeli su svakakve situacije, no za najsmješniju zaslužan je jedan Banjolučanin koji je popio malo previše. Jedan poziv na koji imaju pravo svi koji ostanu zadržani u stanici na trežnjenju, on je iskoristio da naruči roštilj, piše Blic.

Njega je policijska patrola jednog jutra pronašla u parkiranom automobilu dok je drijemao. Kad su prišli automobilu da vide je li s čovjekom unutra sve u redu, shvatili su da je pijan i da nema šanse da vozi pa su ga odvezli u stanicu na triježnjenje.

Nakon što su mu rekli da ima pravo na poziv, on je primio telefon. Dok su policajci mislili da će nazvati nekog od članova obitelji, on je okrenuo broj poznatog banjolučkog grilla i naručio sedam porcija ćevapa. Roštilj nije naručio samo sebi, već i policajcima koji su bili s njim.

Drugi Banjolučanin je zeznuo policajce tako što im je dao ključeve svog automobila, a potom pozvao taksi, otišao kući po rezervne ključeve i vratio se po svoj auto parkiran pored ceste na mjestu na kojem su ga zaustavili. Po originalne ključeve otišao je nekoliko dana kasnije, prenosi Index.

2 komentara

  1. Hahha legenda

    Like(3)Dislike(0)
  2. Uz cevape gratis zuja

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.