10 zemalja u kojima žive najseksipilnije žene svijeta

Poznata je činjenica da se širom planete nalazi mnogo država sa prelijepim ženama. Ipak, u nekim krajevima dame se zaista ističu po jedinstvenim karakteristikama poput visine, boje kose ili tena. Ovaj popis je napravljen kako bi rangirao 10 zemalja s najljepšim ženama na svijetu.

Popis ne govori da žene širom svijeta nisu lijepe, već se fokusira na zemlje u kojima je broj lijepih žena iznad prosjeka. Sigurno će vas iznenaditi neke od država na ovoj listi.

Sa idealnom kombinacijom prelijepih tijela i maslinastom bojom kože, Talijanke se nalaze na zadnjem mjestu ove liste najseksipilnijih žena svijeta. Većina Talijanki je jako visoka, imaju tamnu kosu i zelene oči. Njihova oblikovana tijela su razlog zašto je svijet preplavljen prelijepim talijanskim glumicama. One prate modu i veoma su svjesne svog izgleda.

Na devetom mjestu se nalaze prelijepe žene jako neustrašivih i hrabrih karaktera. Ukrajinke spadaju u kategoriju najljepših i najseksi žena na svijetu. Njihova tijela možda ne krasi plava ruska kosa, ali plave oči, seksi tijela i neprikosnovena ljepota zasigurno da.

Žene u Argentini također prate trendove, što se mnogo odražava na njihov izgled. Poznate su po tome što dosta brinu o izgledu svoje kože i kose. Tko bi odolio njihovoj ljepoti?

Veoma poznate po svojoj zaigranosti i energiji, Francuskinje spadaju u kategoriju jako živahnih žena. Njihov karakter se jako mnogo odražava na njihov odnos sa partnerima. Jako su romantične i sofisticirane, što znači da Francuskinja neće pasti samo na dječački šarm. One zahtijevaju inteligenciju, sofisticiranost i eleganciju od svojih partnera.

Vjerovali ili ne, na šestom mjestu popisa se nalazi Srbija. Kao nevjerojatan rezultat savršene kombinacije slovenskih i mediteranskih gena, Srpkinje svojim nevjerojatnim tijelima ostavljaju muškarce bez teksta već na prvi pogled. Svijet za naše žene kaže da imaju skoro pa idealne proporcije tijela. Savršeno zaobljeni kukovi, duge noge, čvrste zadnjice i savršene grudi su razlozi zbog kojih su se mnogi stranci preselili u Srbiju.

One su poznate po visini, plavoj kosi i plavim očima. Muškarci ih smatraju jednim od najatraktivnijih žena na svetu. Također se smatraju za najvjernije bračne partnerke, a to je tako zbog monogamne prirode odgoja. Svi koji su vidjeli Šveđanke znaju da ne mogu odoljeti njihovom zavodničkom pogledu.

Egzotična privlačnost i elegancija koja prati Indijke čak i u poznim godinama života, samo je jedan od razloga zašto se ističu po svojoj ljepoti. Žene u Indiji su u stanju navesti svakog muškarca da klekne pred njih. Njihova sjajna crna kosa, taman ten i veoma nježne ličnosti samo pridodaju njihovoj ljepoti. Posljednjih godina Indijke polako stupaju na europsku scenu mode zbog svog istančanog stila.

Ponosna ljepotom svojih žena, Venecuela sa može pohvaliti sa mnogo titula miss svijeta i miss univerzuma. Venecuelanke izgledaju tako zavodljivo i toliko su lijepe da njihova država ima zakone koji štite njihovu ljepotu. To zvuči nevjerojatno, zar ne?

Veoma prepoznatljive po svojoj visini, nevjerojatnoj koži boje snijega i tijelima koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, Ruskinje se smatraju kraljicama ljepote Istočnog bloka. Postotak žena vitkog stasa je daleko iznad prosjeka.

Brazil je zemlja prirodnih ljepota i prelijepih žena sa izuzetno zgodnim tijelima. Brazilke spadaju i među najbolje sportašice na planeti. Većina žena ima taman ten i smeđe oči, ali ne dajte da vas iznenadi i pokoja plavuša, prenosi Telegraf.rs.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.