Prokockao novac, pa izmislio svoju otmicu

A.J. iz Zvornika, koji je 2. prosinca pronađen vezan pored magistralne ceste u mjestu Kušlat, priznao je da je fingirao svoju otmicu zajedno s još dvije osobe kako bi opravdao to što je prokockao novac u vlasništvu firme u kojoj je zaposlen.

A.J. je prvobitno rekao policijskim službenicima Centra javne bezbjednosti (CJB) Bijeljina da su ga nepoznate osobe presrele na cesti Vlasenica-Kladanj i da je, uz prijetnju vatrenim oružjem, odveden na nepoznatu lokaciju, priopćeno je iz CJB Bijeljina.

Prema njegovoj izjavi, na toj lokaciji držan je dva dana, a potom je izbačen na dijelu magistralne ceste gdje je i pronađen. A.J. je rekao da su mu nepoznati izvršitelji ukrali i pazar koji je trebao predati u sjedište firme u Posušju.

Nakon detaljne kriminalističke obrade i izvršenih provjera, A.J. je u potpunosti priznao da je fingirao ovo kazneno djelo.

Iz CJB Bijeljina podsjećaju da je Policijska stanica Zvornik 30. studenog oko 14 sati primila dojavu da se A.J. u ranim jutarnjim satima udaljio od kuće i da se ne javlja na mobilni telefon. Istog dana, na magistralnoj cesti Vlasenica-Kladanj pronađeno je parkirano vozilo koje je koristio.

Pored magistralne ceste Zvornik-Sarajevo u mjestu Kušlat 2. prosinca pronađen je A.J. koji je bio vezanih ruku i nogu, objavila je Srna.

1 komentar

  1. Di su Turci tu poštenje ne raste

    Like(4)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.