FOTO: Božićno druženje limača HNK Grude s Wagnerom, Kožulom, Ćorlukom, Mirkom Marićem…

U sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama upriličeno je Božićno druženje limača HNK Grude s nekoliko profesionalnih igrača koji igraju u BiH i inozemstvu a to su:

Wagner Santos Lago (kapetan NK Široki Brijeg, i najbolji igrač Premijer lige BiH za prošlu sezonu, kao i najbolji strijelac u povijesti Premijer lige BiH sa 109 pogodaka), Jure Ivanković (Široki Brijeg), Danijel Kožul (Široki Brijeg), Josip Ćorluka (Široki Brijeg), Mirko Marić (Lokomotiva Zagreb), Mario Kvesić (FC Erzgebirge Aue, Njemačka liga) i Ante Ćorluka (MNK Solin). Antoni Bandić, premijerligaški sudac, sudio je utakmice.

Ovo je bio međusobni turnir četiri ekipe u kojima su i igrali poznati i vrhunski igrači. Sjajna gesta i odlično druženje koje će našim limačima ostati u sjećanju. Limača u HNK Grude ima oko 30 i svjetla su točka u grudskom nogometu, a jako puno ima talentirane djece, koja redovite dolaze na treninge i koja će nekada u budućnosti postati možda i profesionalni igrači,  izjavio je trener limača HNK Grude, Josip Ćutuk.

Na turniru je sudjelovao i Mirko Marić koji je s oduševljenjem poručio da mu je drago što je mogao doći.

Mislim da treba češće organizirati ovakva druženje, jer to sigurno puno znači djeci i to će im biti poticaj da nastave trenirati, te da i oni jednog dana postanu profesionalni nogometaši, kazao je Marić za Grude Online.

DSC_0200 DSC_0207 DSC_0225 DSC_0252 DSC_0258 DSC_0262 DSC_0269 DSC_0274 DSC_0284 DSC_0286 DSC_0288 DSC_0321 DSC_0344DSC_0234 1

grude-online.info