Filmski dan u Grudama: Darujemo vam četiri ulaznice

Kinodvorana Grude počinje s prikazivanjem prvih ovogodišnjih filmova od nedjelje, 6. ožujka, a u njima će moći uživati i oni najmlađi i oni najstariji. U 18 sati, u Grudama će biti prikazan sjajni 3D animirani film “Zootropola”, dok je u 20 sati na rasporedu film “(Ne)profesionalac” sa Sacha Baron Cohenom u glavnoj ulozi.

NAZIV FILMA: ZOOTROPOLA 3D
ŽANR: ANIMIRANI
LOKACIJA: KINODVORANA GRUDE
DATUM: NEDJELJA, 6. OŽUJKA 2016.
VRIJEME: 18:00

ULAZ: 5 MARAKA

SADRŽAJ: U 18 sati u kinodvorani Grude na rasporedu je film “Zootropola”, a naslov sugerira da se radi o gradu kakav još niste vidjeli. U gradu žive sve životinje, i one najmanje i one najveće, a te životinje uopće nisu onakve kakve ih viđamo. Naime, one hodaju na dvije noge i idu na posao jer, takva su vremena. Ali, i u tom svijetu ima onih koji su zastranili kada je pravda u pitanju pa zečica Iva Hoplić mora rješavati slučajeve i biti prva policajka u povijesti. A u istrazi u ovom animiranom 3D spektaklu koji će se upravo u tom formatu gledati u kinodvorani Grude zečici Ivi pomaže lisac Nikola Divljan.

 

NAZIV FILMA: (NE)PROFESIONALAC
ŽANR: KOMEDIJA
LOKACIJA: KINODVORANA GRUDE
DATUM: NEDJELJA, 6. OŽUJKA 2016.
VRIJEME: 20:00

ULAZ: 5 MARAKA

SADRŽAJ: U 20 sati u kinodvorani Grude igra film “(Ne)profesionalac”. Sam slogan filma “Jedan je tajni agent, a drugi budala” sugerira da opet možete gledati vrhunske skečeve genijalnog Sache Barona Cohena poznatog i kao Borat. On je u filmu simpatičan, ali poprilično tupav navijački huligan iz Engleske koji ima čak 11-ero djece i najljepšu djevojku sjeveroistočne Engleske. Ali, fali mu brat blizanac Sebastian za kojim traga 28 godina. I, pogađate, on ga pronalazi, ali je njegov brat najubojitiji tajni agent MI6 koji mora spriječiti globalni teroristički napad. A može ga spasiti, naravno, uz Sachu Barona Cohena… Kako će sve završiti gledajte od 20 sati, u nedjelju 6. ožujka, u kinodvorani Grude.

Ulaz za oba filma je pet konvertibilnih maraka, a u pretprodaji ih možete kupiti u caffeu Cinema koji radi u sklopu kinodvorane Grude.

Vjerujemo da će i najmlađi, kao i najstariji uživati u ova dva filma. Portal Grude Online u suradnji s kino dvoranom Grude daruje četiri ulaznice za one koji prvi pošalju mail, dvije za 3D animirani film “Zootropola”, a dvije za film “(Ne)profesionalac”.

Potrebno je poslati ime i prezime na adresu [email protected] te naglasiti u naslovu:

 • Dvije ulaznice za 3D animirani film “Zootropola”, ili
 • Dvije ulaznice za “(Ne)profesionalac”.

3 komentara

 1. jadan je onaj koji daruje ulaznice za ovako nešto i onaj tko ih primi.Bože vas pomozi

  Like(0)Dislike(7)
 2. Za 1. anonimni komentar

  Tebi treba pomoć, bolestan si

  Like(4)Dislike(0)
 3. @Aninimno
  Bolje glupo šutiti nego glupo govoriti(u ovom slučaju tipkati).

  Svaka čast za kino.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.