Početak projekta označavanja ulica i trgova općine Grude

U prostorijama općine Grude potpisan je ugovor o izradi projekta označavanja naselja ulica i trgova te označavanja zgrada kućnim brojevima na području općine Grude. Ugovor je u ime općine Grude potpisao Općinski načelnik Ljubo Grizelj a u ime Izvođača poduzeća Geometrika d.o.o. Grude ugovor je potpisao direktor Jerko Leventić.

Ugovor uključuje obavezu Izvođača da izradi analizu postojećeg stanja adresnog sustava na cijelom području općine Grude s planom podjele na ulice i trgove za naseljena mjesta, te prijedlog označavanju ulica i trgova imenima i zgrada brojevima na području cijele općine Grude.

luxmedia 18-Z36C

Ovaj ugovor predstavlja prvu fazu u procesu izrade adresnog registra i fizičko označavanje ulica i trgova nazivima i zgrada brojevima na cijelom području općine Grude.

40 komentara

 1. Nacelnikova klasika uvik se neke gluposti postavljaju prvo kante a sad oznake
  umjesto prijeko potrebne obilaznice. Na tom se i bazira njegovo cjelokupno djelovanje kao nacelnika

  Like(10)Dislike(11)
 2. Veliki demagog, najveci posao u mandatu nadstresnica na autobusnoj stanici. Sve vrijedno spomena se financira iz proracuna Zupanije, Federacije ili privatnog novcanika grudskih poduzetnika.

  Like(8)Dislike(9)
 3. Šta je sljedeće, posadit ce dva bora iza opcine i predstavit to kao kapitalni projekt?

  Like(10)Dislike(7)
 4. STETA STO HDZ NEMA OPORBU U GRUDAMA,pA CE OPET OVA PREVARA DOBITI MANDAT

  Like(8)Dislike(7)
 5. Ovo je dobro, za zaobilaznicu su krivi vlasnici koji ne daju zemlju dok sve ne zaposle do 5 kolina

  Like(9)Dislike(4)
 6. Ne vidim ništa loše u tom da ćemo konačno dobiti kućne brojeve i adrese. Prema tomu kritike su čista zavist. Jedino negativno je to što ćemo eventualno morati mijenjati osobne dokumente, a to iziskuje trošak.

  Like(8)Dislike(1)
 7. Za Grgr… A zašto bi mijenjao dokumente, ta niti na osobnoj niti na vozačkoj ti nema adrese stanovanja.

  Like(4)Dislike(1)
 8. Mislim da je dobro imati adresu, kućni broj to je ABECEDA kao i kuća i stan, a sve drugo pomalo staviti na svoja mista.

  Like(2)Dislike(1)
 9. Grude vec imaju nazive ulica, nece valjda imena davati poljskim putevima po okolnim selendrama?!?!

  Like(0)Dislike(4)
 10. U pm.velik i ogroman projekt hahahaha…koja demagogija

  Like(4)Dislike(2)
 11. Evo ja predlažem da se ovaj novi trg zove “Trg Petra Ćorluke”, gornja glavna ulica da bude “Kavino šetalište”, a donja da se zovi Stipanova ulica. Ulicu Franje Tuđmana preimenovati u Ulicu grudskih gospodarstvenika ili privatnika…

  Like(16)Dislike(2)
 12. Red bi bio da Vitez Cvitan Galić dobije jednu ulicu u Grudama.

  Like(5)Dislike(1)
 13. Predlazem da se odredi i imenuje “Ulica palih komentatora”;)

  Like(3)Dislike(1)
 14. Jb te takav projekt a park kao da je u pm.. Gdje je obećani prelaz za kolica.. Osnovna škola djeca tjelesno na cesti odrađuju a vrtić da ne spominjem..

  Like(3)Dislike(0)
 15. opet peru novac do kada braćo mila pa na očigled sviju,,.

  Like(1)Dislike(0)
 16. Znate li vi sto znaci mjenjati adrese, koji su to troskovi i koje su to posljedice. U nazovimo grude gradu mjenjani su nazivi nekoliko puta,pa zar opet. Ljudi moraju mjenjati dokumente, sudska rjesenja,opcinska rjesenja,fiskalizacuju i puno toga a sve to treba platiti, neznam ciji su to interesi jer nacelnik to vrlo dobro razumi sto to znaci. Mislim da ima puno vazniji i pametniji stvari,ali eto koga god na izborima izaberes svaki put se razocaras

  Like(1)Dislike(1)
 17. predlažem da se grude preimenuju u KAVOGRAD poznato je da su ružići do srednje škole a mjesto grude nalazi se u brdu

  Like(3)Dislike(2)
 18. SVI SU ONI ISTI !!!!!

  Poštovani gosp. Čoviću!

  Draga javnosti!

  Prije nego spomenem gosp. Čoviću “pomoćne točkove” koji su Vam pomogli da se uspnete na vlast, a koji su ujedno odgovorni i osuđivani za udružene zločinačke organizacije, organizovani kriminal, pljačku vlastitog naroda, ne mogu, a da ne napravim uvodni dio o Vama Dragane Čoviću, koji u ime legitimnog i legalnog izbora sebi dajete za pravo da se poigravate osjećajima napaćenog naroda u bh društvu, pljačkanje državnih Budžeta uz ogromnu podršku pravosuđa, do sada ste sami vjerojatno opljačkali 3 Federalna budžeta. Naime, s pravom kaza jedan moj profesor na Teologiji, kako je “kriminal drugo ime za Vas” gosp. Čoviću, jer je hrvatski narod preko Vas i Vaše grupe, a koju ću o ovome Otvorenom pismu spomenuti, upravo opljačkan, osiromašen, raspamećen, ali nipošto nije nevin! Hrvatski narod je vrlo odgovoran za stanje u kojem se nalazi, jer svoje povjerenje uvijek iznova poklanja Vama i Vašoj grupi koji ga najviše potkradate i varate.

  Sjetimo se samo raznih revnih “boraca” za hrvatstvo u BiH koji su s milijunima opljačkanih eura pobjegli u Hrvatsku, gdje žive na visokoj nozi, “boreći” se za interese svoga naroda sa sigurne zagrebačke udaljenosti, poput nekih “velikih intelektualaca”, a za kojima Sud BiH trenutno traga. Neće proći mnogo vremena da i današnji naš “veliki vođa” Dragan Čović napravi taj “domoljubni čin” bježanja u “rezervnu domovinu”, onog trenutka kad izgubi potporu dijela korumpirane Međunarodne zajednice, kojoj odgovara jedan takav ucijenjen čovjek na čelu hrvatskog naroda s kojim barata kako poželi. Pored Vas gosp. Čoviću, tu su i drugi poznati i manje poznati stožerni pronevjeritelji budžetskih sredstava poput Nike Lozančića, Ive Mire Jovića, Davora Čordaša, nesuđene predsjednice HDZBiH Borjane Krišto, koja je inače stručnjakinja za uništavanje “Livnobusa” i mnogi drugi “branitelji” hrvatstva. Za današnje stanje u BiH najprije je kriva velikosrpska ideološka agresija, koja je pokrenula jauk i plač na ovim našim područjima, ali i mnogi vjerski službenici koje ću morati imenom i prezimenom pozvati da prestanu podržavati politiku Beograda, u kojima sam u ranijim izlaganjima i nastupima na TV N1 kazao “da je Dragan Čović zahvaljujući velikosrpskoj politici danas to što jest”!

  Ni “zli komunisti”, na koje inače mnogi vole svaljivati krivnju za sva djela koja su zadesila Hrvate, naime, u svojih 45 godina vladavine, komunisti nisu ni izbliza nanijeli toliku štetu Hrvatima i drugim narodima, koliko je to učinila i čini grupacija okupljena oko Dragana Čovića. “Dragan Čović je ogledni primjer nemoralna političara koji se odlično snalazi u svakom sistemu, a kojemu je glavni cilj u životu ostajanje na vlasti zbog gomilanja osobnog bogatstva i zaštite od kaznenih progona” – reče moj profesor na Teologiji! Za vrijeme Jugoslavije bio je vjerni Titov vojnik, te je rasplet ratnih zbivanja lukavo posmatrao i mudro čekao, a zatim se opredjelio na stranu “dobrog” Hrvata, koji je preko noći mutirao u Kristovog vjernika! No, danas je Čović uz pomoć Katoličke Crkve u BiH postao mjera hrvatstva i određuje tko je dobar, a tko loš Hrvat.

  Vrlo je interesantno gosp. Čoviću, da ste stvorili jednu vrlo prljavu formu po kojoj ste konstantno usmjerili svu svoju rušilačku snagu uz pomoć Večernjaka i dijela Crkve na antagoniziranje Hrvata i Bošnjaka! Dok je “hrvatskih političara” poput Dragana Čovića, Ive Mire Jovića, Borjane Krišto, Davora Čordaša, Bariše Čolaka, Milorad Dodik može mirno spavati, jer mu HDZBiH brani RS bolje od njega samoga, a sve na štetu hrvatskog naroda, a za svoj financijski interes. Onaj tko vjeruje da se Dragan Čović i Božo Ljubić bore i za što drugo osim za vlastite fotelje i materijalni probitak, u velikoj je zabludi! Tako se u “stalnom gradu svih Hrvata” sastala proširena Dodikova koalicija, kojoj je uz dvije sestrinske stranke HDZ-a i SDS-a, pristupio još jedan “veliki borac” za ravnopravnost Hrvata, bezlični Božo Ljubić! Taj igrokaz koji su Čović i Ljubić izveli sekundirajući se glavnim nositeljima velikosrpskog projekta u BiH (Bosić – Karadžićevu SDS-u i Dodikovu SNSD-u) predstavlja definitivan poraz hrvatske politike u BiH, koja je pala na najnižu tačku u svojoj povijesti, postajući puki objekt srpske Dodikove politike daljnjeg uništavanja ove zemlje, cementiranja RS-a i ponižavanja žrtava velikosrpske agresije.

  Tragikomična je izjava Bože Ljubića, po kojoj on i Čović stoje na “zadnjoj liniji obrane hrvatskoga subjektiviteta”, što su i pokazala obojica početkom 90 – tih godina dok su radili za Beograd. Hrvate s ovakvim “braniteljima” hrvatstva, poput Čovića, Ljubića, Dodika i Bosića očekuje veoma “svijetla budućnost” i ne trebaju se stoga više oni brinuti za svoj subjektivitet, koji su oni požrtvovno “branili” i “obranili” svih ovih godina otkad su na vlasti. Božo Ljubić svojim potezom istupanja iz HDZ1990, a sve u dogovoru s Draganom Čovićem, potpisao je “smrtnu presudu” toj stranci i bespovratno je uputio prema konačnu uništenju i utapanju u Čovićev beogradski HDZ, čime se zapravo Božo Ljubić i vraća svojim korijenima iz kojih je poniknuo u “jednu i jedinu stožernu stranku svih Hrvata”, na čelu s predsjednikom Udruženja korumpiranih političara u BiH Draganom Čovićem zv. Lopov!

  Prema fotografiji od 23. 11. 2014. godine, hrvatski narod u BiH ne treba se više brinuti, jer su Čović i Ljubić za svoju “vizionarsku politiku” dobili potporu nasmijanih hercegovačkih franjavaca, tačnije, večernjakovca fra Ike Skoke, kome Čović obećava kompromitiranje u Večernjaku u zamjenu za podršku. Ovakav narod u BiH koji ima prodani kler i političare “ne treba se brinuti za svoju budućnost”.

  O, Sveti Oče papa Franjo, pa je li moguće da svi “noge za marku dižu”!

  Ne bih me iznenadilo, kada bi gosp. Čoviću dobili službenu javnu potporu Vrhbosanskog ordinarijata, a što je već imate, samo što je to javna tajna, za daljnje uništavanje hrvatskog naroda u BiH. Ako se vratimo unatrag 15 godina, pa sve do danas, vidjet ćete da je Vrhbosanski ordinarijat bio “odskočna daska” i oslonac u političkom usponu Dragana Čovića.

  E moj Kardinale, kako ćete ovo objasniti hrvatskom katoličkom puku u BiH da ste uvelike, i to nažalost i stvarnog neznanja pomogli beogradskom momku Draganu Čoviću da u posljednjih godinu dana, svu svoju političku moć koju su mu dali hrvatski birači, koristi, da omogući Miloradu Dodiku da uđe u vlast na razini BiH i Federacije. Sve što je Dodik učinio za Hrvate, jest da ih pravi budalama preko Dragana Čovića.

  ŠTO JE ČOVIĆ OBEĆAO AKO HDZBIH POBIJEDI?

  Da Vas posjetim, ako ste “slučajno” zaboravili gosp. Čoviću, a čini mi se da jeste, obećali ste: izbornu jedinicu, federalizaciju, bolji uvjeti za gospodarstvenike, hrvatski kanal, borba da mladost ostane u BiH…, a svjedoci smo da se danas mladi masovno iseljavaju, nadalje ste obaćeli: treći entitet… Ali sva ova obećanja možemo zaključiti riječima: “lijepo obećanje, ludom radovanje”!

  “Želimo kanal na hrvatskom jeziku kao dio javnog RTV sustava BiH, i vrlo jasno ću kazati, dobit ćemo ga iduće godine kad se vratimo na vlast” – tako ste lijepo zborili gosp. Čoviću na predizbornom skupu, nadalje ste rekli, kako ste “izgradili hrvatsko Sveučilište u Mostaru, jedino javno Sveučilište na hrvatskom jeziku”, te “jednu do najmodernijih bolnica KBC Mostar”!

  Tako ste bezobzirni i bestidni gosp. Čoviću, a i ne čudi, kad papa Franjo jasno kaže da: “korupcija vodi do gubitka stida koji čuva istinu”. Sve je te ustanove sagradio jadni hrvatski narod kojeg ste Vi opljačkali, a u te institucije postavili svoje poslušnike, pa je svima jasno da gradite privatno carstvo, a za Beograd obmanjujete i rušite sve što je hrvatsko!

  “Siguran sam da ovo što vidimo je put kako se brine i štiti svoje, svoj identitet koji je ovdje već tisućljećima. Moramo se boriti da ova naša mladost može maštati o svojoj budućnosti ovdje” – rekli ste gosp. Čoviću na jednom predizbornom skupu. A istina je gosp. Čoviću da Vi dobro štitite i povećavate svoje privatno vlasništvo što je i dobro vidljivo. Iako su Vam svi predizborni skupovi započimali istom tematikom, lopovskom taktikom i porukama, u Travniku ste bili malo izričitiji kad je u pitanju uređenje države: “Moramo osigurati federalizaciju BiH i ravnopravnost s drugim narodima. To nije podjela BiH, to je njezin spas. Želimo BiH uređenu kao modernu, pravnu i europsku državu…Želimo socijalno osjetljivu državu – (bome je osjetljiva dobro). Moramo zaštititi naše branitelje i vrijednosti Domovinskog rata. To je hrvatski odgovor”!

  Sve ste ovo kazali na skupu u Travniku, a sad vidimo kako ste zaštitili branitelje i hrvatske Udruge koje samo zloupotrebljavate kad Vam trebaju!

  Nadalje ste kazali gosp. Čoviću: “Trebamo izmjenu izbornog zakona koji će za sva vremena riješiti da jedan narod drugomu narodu ne bira predstavnike” – opet guzično pitanje! No, zanimljivo je gosp. Čoviću da prijedlog tog zakona nikad niste putem referenduma pokušali ostvariti, već 12 godina samo lažete, doslovce, laprdate o nekom zakonu i nekakvoj zaštiti nacionalnih interesa, ali nikad niste pokrenuli konkretnu incijativu za donošenje takvih zakona, čime dokazujete, da ste VELIKI BEOGRADSKI MANIPULATOR I LAŽOV svome narodu i biračkom tijelu, koji Vam redovito i naivno daje podršku da možete ponovno lagati. Na osnovu ovoga, s pravom Vam se daje klinička dijagnoza: patološki lažov!

  Nekoliko dana uoči izbora, Čović je u intervjuu za agenciju Fena rekao kako će njegova prva predsjednička posjeta biti RH i Vatikanu. A nakon posjete pape Franje Sarajevu, i kad se analizira licemjerno ponašanje Dragana Čovića za vrijeme Papine posjete, kažu da su Papini savjetnici savjetovali papi Franji da “ako ponovno bude išao u posjet Sarajevu i ako ga bude dočekao Dragan Čović, da se slučajno pazi da ne bi ustao sa Stolice i da dobro čuva kapu, jer bi Čović mogao sjesti na Papino mjesto koliko se ulizivao i pretvarao”. Ali sve je ovo ogromna greška Sarajevske Nadbiskupije, koja je planski omogućila Draganu Čoviću da se kompromituje za glasove za svoju fotelju na narednim izborima. Osobno sam uvjeren, da je Papa znao kakve ga licemjerne fukare i bezlične osobe dočekaju na Butmiru, koji pljačkaju vlastiti narod i uništavaju ljudima živote “u ime Boga”, siguran sam da bi Papa svakome pojedinačno kazao: “Nosi se od mene Sotono, jer ti nije na pameti šta je Božje, nego šta je ljudsko”!

  Poznato je gosp. Čoviću da Vi cijenite lojalnost i patriotizam unutar svoje grupe. Već dugo snabdijevate one koji Vas nisu “otkucali”. Posljednjih ste dana veoma nasmijani, jer opet tiranski vladate. Suvereno! Sve što ste željeli u Vladi Federacije, to ste i dobili. Na kraju i ministre financija, kako na državnoj, tako i na federalnoj razini, te stoga i ne čudi pljačka Budžeta.

  Poznato je da se HDZBiH, pa i crkveni vrh u BiH obračunava sa svojim neistomišljenicima, kao Kim Song Yong. Da je ovo tačna informacija, pokazuje i naručena, ali propala likvidacija, moga prijatelja, a kojeg ja neću imenovati iz njegove sigurnosti, bivšeg Predsjednika Suda u jednoj općini. Na tu glavnu funkciju od strane HDZBiH i crkvenog vrha u BiH u svezi egzekucije, imenovan je suzaštitnik HDZBiH fra I. P., i da ne bi tada pokojnog fra Petra Anđelovića, koji ga je spasio, a koji se sada nalazi u “krilu Abrahamovu”, do sada bi se po mome prijatelju hvatala trava zelenog zaborava!

  I tako, cijeli će Vam gosp. Čoviću mandat proći u davanju lažnih obećanja. Na papiru piše da ste Hrvat, ali u srcu duboko Jugoslaven, jer “vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada”!

  S poštovanjem

  Josip Šimić

  Student Teologije i Političkih nauka

  Like(11)Dislike(4)
 19. Uvijek iste sitnice, Ljubo gdje su nam nuklearne elektrane i aerodromi?? Gdje nam je grudski svemirski program???

  Like(4)Dislike(2)
 20. Mislim da bih ulice trebalo uredit onda im mjenjat imena.Nacelnik cak nezna ni gdje su sve ulice u Grudama.Sve sto privatnici ulazu u Gr…svaka cast samo to moramo promijenit svijest gradana i odrzavat

  Like(1)Dislike(0)
 21. bravo ljubisa , jos jedna sumnjiva rabota. koliki je tvoj postotak?

  Like(1)Dislike(0)
 22. Evo imamo ulicu koja nosi ime A.B.Šimića koja je još neasfaltirana, rupa koliko hoćeš ,e čemu brojevi ,neznam ,prometuje se po njoj puno od pješaka do vozila i doken ovako.

  Like(1)Dislike(0)
 23. Glavna ulica fasist ranko boban
  Fuj

  Like(1)Dislike(2)
 24. Kucica na autobusnoj je najveca investicija opcine.a sto tisuca maraka renoviranje sportske dvorane a kad kisa pads dodite vidjet is viktorije Lavore u dvorani

  Like(2)Dislike(0)
 25. Svaki komentar ima mista.

  Like(0)Dislike(1)
 26. Okanite se jadnog naroda

  Like(0)Dislike(0)
 27. Za x
  Moj x pa studenti teologije bi valjda trebali znati da je grijeh drugog: ogovarati, iznositi neprovjerene i paušalne stvari , vrijeđati drugog . To su sve smrtni grijesi. Ovo tvoje pismo sam pročitao i u njemu su svi ili lopovi ili zavedeni od lopova. Tako nevolj- Narod ( glupo glasa) nevolja Papa ( zaveo ga Dragan ) Nevolja Kardinal,nevaljaju franjeci.
  Ma samo Ti valjaš i Ti si: dobar,pošten, koristan svom narodu i drugim, ispunjaš obećanja koja nekada i teško možeš ostvariti u zadanom roku, u dosadašnjem životu si se žrtvovao za obespravljene, siromašne i potrebne.
  Svojim idejam i radom si zaustavio iseljavanje ljudi iz BiH jer si ih oduševio svojim primjerom i pozitivnim razmišljanje o sebi i drugima.
  Ma bravo STDENT teologije i politički nauka.
  Mir i dobri,

  Like(3)Dislike(5)
 28. Ispričavam se x ovaj moj komentar je bio za
  POSAVINU

  Like(0)Dislike(0)
 29. Jade jadne boli vas istina nije narod glup posavina je napisa istinu a ljubo je kao i covic ssamo neznam kad ce mu obraz pocrvenit

  Like(1)Dislike(1)
 30. Josipe Šimiću, vjeruj mi da ću te nać!

  Like(1)Dislike(3)
 31. Jeste li se izlajali. Sad lipo lezite u miru čiste savjestiu niko osim Boga ne zna ko ste vi koji lajate, ali upamtite virovali vi unj ili nevirovali, on će vam kazat zadnju. bujrum lajači

  Like(0)Dislike(0)
 32. Joza kao osoba covijek ili kako ga drugi zvali..to je osoba ok.osoba koja nije pokvarena i covijek koji nije mogao ostat u politici ,jer ljudi predobri nisu podobni za politiku.Ostavio je mjesto drugima podobnima.Veliki poz..gos…Josipu Simicu!?

  Like(1)Dislike(0)
 33. More Dragan našeg Jozu za čok povuć! Kad ga nađe.

  Like(1)Dislike(0)
 34. POSAVINA, ti si neki crveno-zeleni yugo-ćeniflija sa Baščaršijsko-kaldrmaške kasabe, čest izletnik na Kozju ćupriju i hranilac onih usranih kolubova na kaldrmi Bašćaršije.
  Nisi još naučio sve hrvatske riječi, pa izvaljuješ iz te “mahnite paće” sve što ti na nju pada.
  Kao – “organizovanje, grupe, budžetski, sistemu…”
  Mora da si završio večernju partijsku ili onu u mejtefu.

  Nisi dostojan spomena imena gospodina dr. Dragana Čovića, velikog vođe svih Hrvata u Herceg Bosni, velikog organizatora i vođe najsvetije stranke u BiH i sestrinske joj u RH – HDZ-a BiH.
  Monogi su yugo-unitaristi komunističke provenijencije i njihovi pomagači – džihadisti u BiH podnosili prijave i tužbe protiv ovog hrvatskoga domoljuba, ali ih je on sve anulirao i dokazao svoju nedužnost pred hrvatskim pukom koji ga na svim izborima bira i izabire u više od dvadesetogodišnjem razdoblju. To mu je najbolja potvrda i najbolje jamstvo na ovim prostorima da njegove sposobnosti, domoljubni osjećaji i opće moralne kvalitete nemaju cijene.

  Stoga njega cijene svi hrvatski branitelji, hrvatski domoljubi, katolički svećenici i vjernici gdje god se nalaze. Jer svi znaju da se radi o intelektualcu, hrabrom, sposobnom i poštenom čovjeku svjedskoga formata.

  A ti, možeš čistiti one javne ćenife po Bašćaršiji, Marijindvoru, Pofalićima, Čengić vili, Vracma, Alpašin Mostu i svim okolnim mahalama do Semizovca, Rajlovca, Hadžića, Pazarića i na istoku – preko Koševa do Vogošće.
  I da pokupiš sve one boce plastićne što ih bacate oko ćenifa kada operete analne otvore i turbanoglavke. I možeš dodatno pjevati borbene – po šumama i gorama ili vikati – allahu ekber!

  Like(1)Dislike(5)
 35. I bijaše likvidiran Josip Šimić, student teologije i političkih prava.

  Like(0)Dislike(0)
 36. ?????

  Like(1)Dislike(0)
 37. Radi Ljubo punom parom,ali ne…hihi

  Like(0)Dislike(0)
 38. Ulica Ante Pavelića, Đure Glogoškog, Velimira Bujanca, Tomislava Karamarka i Ive Sanadera

  Like(2)Dislike(0)
 39. projektant urbanizma

  Ona dva ironična komentara s početka su na mjestu..”kavograd” i “trg žrtava kave”..

  Evo još nisu ugasili komentare u ovom članku ali izgleda su već uklonili komentare u članku o duhanu u hercegovini i grudama u kojem je se komentirao sasvim drugi clanak o takozvanom “uređenju centru gruda” sa šarenim slikama za veslanje građana ali bez tlocrta da se ne vide granice kupljene zemlje i nestale javne površine svih građana gruda.

  Komentari u tom članku o “uređenju kavograda” su zabranjeni pa izvoli svak za sebe razmisliti zašto pa ondan da Bog da širili taj razlog zabrane javno i glasno…ne bi da su Grude u rusij Putinovoj !

  Dobro ti jutro Grudo hrvatska.

  Like(2)Dislike(1)
 40. Kakva Putinova Rusija, šta bulaznite. Za zabranu komentara o “kavogradu” je valjda odgovoran urednik ovog portala. Nitko mu ništa ne može zabraniti osim ako on sam to ne napravi iz ovih ili onih razloga.

  I šta fali “kavogradu”? Privatni kapital je taj koji razvija gradove, ta ne mislite valjda da općina može napraviti nešto iz svog mizernog proračuna. Da Grudama nadimak kavograd, a alias grafograd jer bilo bi super kad bi se i oni priključili malo pa stavili u funkciju neku općinsku imovinu. A ovako su sitničave igrice ljudi koji vrijede stotine milijuna stvarno razočaravajuće.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.