3. Mostar Summer Fest otkriva imena ovogodišnjih izvođača!

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, jasno je da ljeto u Mostaru počinje Mostar Summer Festom. Vikend je to koji okuplja sve ljude željne dobre glazbe, zanimljivih sadržaja i nezaboravnog provoda. O sjajnom provodu lani najbolje svjedoči činjenica da su se na pozornici kroz dvije večeri Festa izmijenjala imena kao što su Brkovi, Jinx, Marčelo, Edo Maajka, Bajaga i Instruktori te Partibrejkers, a sjajne reakcije publike zabilježio je službeni after movie Festa, kojeg možete pogledati u nastavku članka.

Mostar Summer Fest 2014 (1) Mostar Summer Fest 2014 (2) Mostar Summer Fest 2014 (3) Mostar Summer Fest 2014 (4) Mostar Summer Fest 2014 (5) Mostar Summer Fest 2014 (6) Mostar Summer Fest 2014 (7)

„Ove godine smo u osmišljavanju line-upa imali tri cilja. Prvi je bio da dovedemo glazbena imena koja publika voli, ali koja odavno nije čula – kao što su Rambo Amadeus i Psihomodo Pop, drugi je bio da dovedemo imena o kojima se ovih dana mnogo priča i čiji broj fanova stalno raste – kao što su S.A.R.S, Elemental, Van Gogh i Dječaci, a treći cilj nam je da kao i uvijek na pozornici nastupaju i domaći bendovi, pa ćemo uživati u nastupu mostarskog benda SOVE, dolazi nam Brutal Protest iz Banja Luke, kao i mladi The Sweepers iz Širokog Brijega, a tu je i bend Rezerve koji pak stiže iz susjedne Hrvatske. Ne sumnjamo da će malo tko u regiji odoljeti nastupima ovih deset bendova te da će ovo biti još jedan sjajan Fest!“, rekli su nam organizatori.

Mostar Summer Fest 2015 line up

Ulaznice za Fest možete već od danas (srijeda 25.3.) kupiti u Mostaru na info pultu Mepas Mall centra, a svi oni kojima Mostar nije dostupan, svoju ulaznicu mogu kupiti preko servisa kupikartu.ba. „Ističemo da smo u pretprodaju pustili ograničen broj festivalskih ulaznica po cijeni od 20 KM koje vam omogućuju ulaz na obje večeri Festa. Svatko s ulaznicom će naravno moći uživati i u svim sadržajima bogate chill-out zone koja će ove godine biti još sadržajnija i puna izazova za prave avanturiste, stoga nas pratite na službenom Facebook fan page-u gdje redovno s našim fanovima dijelimo novosti (https://www.facebook.com/MostarSummerFest) .“, dodali su organizatori.

FEEL YR V:BE!

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.