Posušje: ”Palili gume” i dobili po 300 KM kazne

U nedjelju 17. travnja u poslijepodnevnim satima u Posušju je više osoba izvršilo prekršaj protiv javnog reda i mira koji nije prijavljen policiji.

Naknadno, policijski službenici su saznali da je više osoba, upravljajući motornim vozilima koja su se Zagrebačkom ulicom kretala u svadbenoj koloni, počinilo prekršaj tako što su postizali maksimalni brojem okretaja motora i proklizavanjem pogonskih kotača po kolniku tzv. ”škripanjem”, navode iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

Operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja o mogućim počiniteljima te su u utorak u službene prostorije PU Posušje pozvani S. B. (24) iz Posušja, P. B. (29) iz mjesta Čitluk, općina Posušje, A. S. (22) i M. B. (24), oba iz mjesta Batin, općina Posušje.

Tijekom prekršajne obrade isti su priznali su da su na opisani način počinili prekršaj protiv javnog reda i mira.

Za počinjeni prekršaj – Naročito drsko ponašanje iz čl. 10. st. 1. tč. a. Zakona o javnom redu i miru Županije Zapadnohercegovačke, svoj četvorici su uručeni prekršajni nalozi kojima im je izrečena novčana kazna u iznosu od 300,00 KM, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

12 komentara

 1. Bar sa autom da valja pale.

  Like(8)Dislike(0)
 2. Sve zakone treba postovat ali mili brate pravit prekrsajne prijave zbog palenja guma nepostujem onda bi trebalo zabranit svirke sa sirenom i pjevanje visanje po staklim siberima to se slavi jednom u zivotu pustite ljude neka slave drzavi triba para pa nezna kako ce nego vataj svadbenike to su nam nase susjedi napravili a ko bi bio drugu momci veseli te se u takvoj lijepoj svadbenoj prigodbi..

  Like(9)Dislike(7)
 3. PoŠuŠki KRKANI hahahahaha

  Like(6)Dislike(6)
 4. Malo su i dobili. Trebalo im je dati četke da i asfalt operu šta su ga zaprljali.

  Like(7)Dislike(6)
 5. nek škripaju

  Like(8)Dislike(0)
 6. Neka gori grad,sve neka se dimi

  Like(5)Dislike(0)
 7. Ljudi pale svoje gume…ne kuzim u čemu je problem… žrtvuju gume a ovi im još kaznu naplate…pustite ljude za te tri stoje su mogli bar dvi gume nabacit…

  Like(5)Dislike(1)
 8. Prodajem dva seta SVATOVSKI GUMA
  245/45/17 DUNLOP SP SPORT

  Like(4)Dislike(0)
 9. kako ih je lipo majka odgojila svaka čast

  Like(3)Dislike(5)
 10. Ja sam ih palio i palit cu ih opet…

  Like(7)Dislike(3)
 11. Anonimo popusi mi kitu neka su palili palit opet ako triba nikad vam se kazne platit nece.

  Like(3)Dislike(1)
 12. Misliš da si neka faca nisi nego jadni balonja za nix

  Like(1)Dislike(2)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.