Lumen d.o.o. Drinovci raspisao natječaj za slobodno radno mjesto

Lumen d.o.o. Drinovci je tvornica i veleprodaja koja se od 1986. godine bavi proizvodnjom i distribucijom proizvoda iz programa svjećarstva ( konzumne svijeće, lampioni, prigodne svijeće.. ), te distribucijom proizvoda iz programa sezonskih artikala, dekorativnih artikala, artikala za vjenčanje, pakiranje i sl. na području BiH i šire regije. Tvornica i centrala je smještena u Drinovcima, općina Grude, a distribucija se obavlja putem poslovnica u Sarajevu, Banja Luci, Međugorju i Zagrebu.

Radi unapređenja odjela financija, Lumen d.o.o. objavljuje:

NATJEČAJ 

za prijem Djelatnika/-ice u odjelu financijskog knjigovodstva (m/ž )

Broj pozicija: 1

Lokacija rada: Drinovci, općina Grude

Pozicija: Djelatnik/-ica u odjelu financijskog knjigovodstva

Vrsta radnog odnosa: Određeno radno vrijeme  (obavezan  probni  rad  u trajanju od 3 mjeseca) sa mogućnošću produljenja Ugovora na neodređeno radno vrijeme.

Uvjeti: 

  • VSS, diplomirani ekonomist/-ica
  • vozačka dozvola ,,B” kategorije
  • predanost poslu, točnost, korektnost, povjerljivost, kao i spremnost na usavršavanje
  • poželjno znanje engleskog jezika
  • osnovno poznavanje rada na računaru: MS Office i Internet

Pozivaju se svi zainteresirani kandidati da svoj CV u kojem treba biti kontakt telefon kandidata, informacija o predhodnim poslodavcima, radno iskustvo, trenutni radni status kandidata (zaposlen/nezaposlen ) i druge korisne informacije dostave putem opcije “PRIJAVI SE NA OGLAS ili na adresu Dubrava bb, 88344 Drinovci, Grude sa naznakom “Za natječaj”.

Natječaj ostaje otvoren 14 dana  od objave.  Nakon prikupljene dokumentacije, odabrani  kandidati će biti naknadno obaviješteni o terminu razgovora.

Sponzorirani članak!