36 djevojaka iz Posušja darovalo kosu za projekt ‘Samo 20 cm kose za osmijeh jednog djeteta’

’17. prosinca 2015. godine krenuli smo u projekt „Samo 20 cm kose za osmijeh jednog djeteta“. Ovih dana, isti je završen’, kažu iz Vijeća mladih općine Posušje.

Ideja za projekt došla je od mlade djevojke Katarine Pavković koja ovih dana prikupljenu kosu šalje na adresu Udruge „Kosa ljubavi“, Ljudevita Posavskog 25e, Sesvete. 

Veliki doprinos realizaciji ovog projekta dala je divna, uvijek aktivna i vedra, gospođa Dijana Mikulić, kojoj od srca zahvaljujemo za sve što radi.

Hvala dragim osobama, lijepim frizerkama, Ivona Landa, Filipa-Ria Sesar i Mira Lucović, koje su besplatno šišale sve osobe koje su se odlučile na donaciju.

Akciji se, iz svih krajeva općine Posušje, odazvalo 36 djevojaka koje su darovale kosu.

Najmlađa darivateljica bila je Petra Sabljo koja ima 4 godine. Petra nam je rekla: „Žao mi je onih koji izgube kosu, želim da budu sretnije, moja kosa će narasti. Darujem kosu i zbog svoje bake koja je umrla od raka.“

Hvala svima koji su se odlazvali akciji. Vaša veličina ne može se mjeriti. Onima kojima će ova donacija pomoći želimo sreću i svako dobro u životu, kažu iz Vijeća mladih općine Posušje.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.