36. Obljetnica Gospinih ukazanja: Vozači oprez! Na cestama se očekuje veliki broj hodočasnika

U nedjelju 25. lipnja 2017. je trideset i šesta obljetnica Gospinih ukazanja u Međugorju.

Svete mise na hrvatskom jeziku su u župnoj crkvi u 5, 6, 7, 8, 9, 11 i središnja svečana sv. misa u 19 sati. U 22 sata počinje redovito mjesečno cjelonoćno euharistijsko klanjanje.

Presveti Oltarski Sakramenat će biti izložen u crkvi do 7 sati ujutro.

NAPOMENA: Molimo sve vozače, koji ovih dana prometuju cestama Hercegovine, na pojačan oprez u vožnji zbog hodočasnika pješaka. Učinimo sve kako bi dolazak i boravak u Međugorju ovih dana uistinu bio u duhovnom i molitvenom ozračju, navodi Medjugorje.hr.

2 komentara

  1. SJEČAJUĆI SE PRVIH DANA INFORMACIJA IZ HERCEG POSKOČIJE,-TUĐMAN-STEPINČEVE LATIFUNDIJE ,O UKAZANJU,NADNARVNE(HIMERE ,REKO BI HEGEL) ŽENSKE SPODOBE ,KOJU IMENOVAŠE GOSPOM.PA NAJVEĆI DIO HRVATSKIH I JUGOSLAVNESKIH GARAĐANA,VIJEST O UKAZANJU SU SMATRALI ,ANTIKOMUNISTIČKIM MAŠKARAMA.VJERUJEM DA I DANAS ,TO MIŠLJNJE U NAJVEĆEM PROCENTU HRVATSKIH GRAĐANA SE NIJE PROMIJENILO O TOJ,NAJVEĆOJ LAŽI I PREVARI KOJU SU ,U TIM VREMENIMA PODRŽALI ZAPADNI KOLJAČKO-PLJAČKAŠKI OLIGARSI,VATIKAN I SVETA ALIJANSA , KAO SASTVNI DIO ANTIKOMUNISTIČKE,HLADNORATOVSKE HISTERIJE.ETO, NAKON TOLIKIH GODNA TOM MIŠLJENJU SE ,NEDAVNO, PRIDRUŽIO I HERCEGOVAČKI BISKUP,PERIĆ.

    Like(0)Dislike(5)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.