Birtanija izdala upozorenje građanima zbog koncerta u Mostaru?!

Vlada Velike Britanije izdala je upozorenje uoči večerašnjeg koncerta.

“8. lupnja 2017. godine, očekuju se prosvjedi koji će se održati na više lokacija u Mostaru protiv događaja na gradskom stadionu gdje će biti podrška hrvatskim zatvorenicima u Hagu, koji je zakazan za 20:00 sati. Trebate biti oprezni, posebno u blizini prosvjeda, kao i na stadionu”, navodi se u upozorenju britanske vlade uoči koncerta na stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru.

Podsjetimo, prije nekoliko dana Vlada Velike Britanije obnovila je upozorenje svojim državljanima koji putuju u BiH na mogućnost terorističkih napada u zemlji. U upozorenju britanske Vlade, navodi se da napadi mogu biti nasumični, kao i da se može događati da meta bude neko mjesto koje posjećuju stranci.

Britanske vlasti upozoravaju i na mogućnost napada terorista na vjerske objekte.

“Postoji vjerovatnoća da bi teroristi mogli izvršiti novi teroristički napad u ovoj zemlji”, navodi se u upozorenju objavljenom na stranici za informiranje Vlade Velike Britanije.

7 komentara

 1. Sta ce britanci upozoravat..nek sebe upozore u njih svako mjesec dana napadi

  Like(6)Dislike(0)
 2. Admine, naslov Birtanija…treba Britanija

  Like(0)Dislike(0)
 3. Ovo je normalno jer svi ovi su govna britanska

  Like(0)Dislike(0)
 4. Opreznosti nikad dosta,kasno je kad se nešto desi. BIH je jedna od naj nesigurnijih zemalja u Europi i ovo sve treba shvatiti ozbiljno ne pocjenjivački.

  Like(5)Dislike(0)
 5. Nego sta ,nego ozbiljno,ali neka britanci sebe čuvaju….

  Like(1)Dislike(1)
 6. DANKE DEUTSHLAND ,DANAKE GENSHER,ZAPJEVAT ĆE OVAJ ČAVOGLAVSKI SLJEDBENIK KRVOLOKA STEPINCA , RADI OBILJEŽAVANJA DUHA I UMA ,TOG HIMLEROVOG AĐUTANTA ,KOJI ,JOŠ,ŽIVI U GLAVAMA NACISTIČKO-KLERIKALNE ZLOČINAČKE CRKVE U HRVATA I NJENIH APSOLUTNIH SLJEDBENIKA,POSEBNO U TUĐMANOVOJ SATRAPIJI,HERCEG POSKOČIJI.

  Like(0)Dislike(5)
 7. Ništa čudno, Englezi nikad nisu bili za Hrvate jer su jadne prodane duše! Zanimljivo da jugofili i partizančine domoljube nazivaju fašistima, a svetce krovolocima i zločincima, pa jasno je sve ko dan! Tako samo prekrivate svoje zločine, eh jadne prodane duše, stvarno vas žalim!

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.