Maja Šuput spasila tjelohranitelja kojem je zvučnik pao na glavu u Diamondu: “Dobro da je živ ostao!”

Pjevačica je održala veliki koncert u Ljubuškom, gdje se slavio blagdan svetog Ante, kojega ti mještani veoma štuju.

Za njih to uvijek znači zabava do zore, a upravo se Maja Šuput ove godine pobrinula za to. No, nezgode su nekada naprosto neizbježne i tako se vrckasta Maja pronašla ni više ni manje nego u ulozi doktorice. Naime, njezin zaštitar doživio je nezgodu na tonskoj probi prije koncerta u diskoteci u kojoj su nastupali.


“Tamo na pozornici se nešto krivo postavilo i čovjeku je pao ogroman zvučnik na glavu. Dobro je da je živ ostao! A kako je bilo jako kasno i nismo znali koga možemo pozvati u pomoć, ja sam se odlučila igrati doktora”
, rekla je Maja samo za Story.hr.

Doktorica Maja pronašla je šivaći pribor u hotelskoj sobi, a opisala nam je kako je sve točno izgledalo: “Naručila sam rakiju u sobu kako bih mu dezinficirala ranu. I iglu sam također dezinficirala u rakiji. Zašila sam mu samo tri šava. Super je to što nisam obični gumb sama zašila barem 15 godina, a svome sam zaštitaru zašila glavu.” Sudeći prema fotografiji koju je pjevačica objavila na svom Instagram profilu, odlično se snašla u toj ulozi, a kako kaže, bilo je kao u filmovima.

Ipak, Maja priznaje da se ne vidi u toj ulozi: “Nikako se ne bih snašla u toj profesiji. Znači grozno, grozno i pregrozno! Nije to za mene. Ali što sam mogla napraviti?! Trebali smo ići na svirku i morala sam ga malo pokrpati. Ali dobro, navikao je on na udarce. Pa čovjek se bavi s tim! Ozbiljan je lik, može pretrpjeti bol. Doduše i sam je rekao da ga ništa nije boljelo dok sam ga šivala.”

Zaštitar je i sam priznao da je ‘šivačica’ bila odlična. Maja je posao odradila omotana samo u ručnik pa je time postala brojnim obožavateljima doktorica iz snova.

Simpatična Zagrepčanka ostat će vjerna svome poslu. Čeka je dugo i naporno ljeto. “Svaki dan bit će mi radan, ali točno svaki dan ću pjevati. Tko preživi ovo ljeto, pričat će! U cijelom sam si ljetu uzela samo četiri dana godišnjeg i to ću otići na Mikonos. Ostatak ljeta ću svaki dan na imati gaže na Jadranu u nekom drugom gradu. Samo pjevanje, pjevanje, pjevanje, pjevanje i pjevanje”, ispričala je Maja.

Da je sama sebi dovoljna i da joj posao na prvom i jedinom mjestu, iskreno nam je priznala: “U vezi sam sama sa sobom, a ljubim se sa svojim mikrofonom, s kojim sam u neraskidivoj vezi!”

8 komentara

 1. I štaje bilo kad se probudila

  Like(4)Dislike(0)
 2. I na kraju mu ga….

  Like(3)Dislike(1)
 3. Triba je njoj past na glavu da dode pameti

  Like(5)Dislike(0)
 4. Na sta tw spodoba licu kepec izoperirani fuj

  Like(3)Dislike(0)
 5. Kako je ta zena ruzna to nije istina…

  Like(2)Dislike(0)
 6. Koje glupsti pišete za povratiti bljak

  Like(2)Dislike(0)
 7. Maja je tako dobra!

  Like(1)Dislike(0)
 8. Je dobra za modraca

  Like(0)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.