Andrija i Anđelka spašavaju i brakove

Devetogodišnja kći mojih prijatelja došla je mami i tati u sobu te im je rekla: ‘Vi ste isti kao Andrija i Anđelka. Samo je njima seks bolji’, rekao nam je Andrija Milošević (37).

Crnogorski glumac i kolegica Anđelka Prpić (31) zvijezde su srpske humoristične serije ‘Andrija i Anđelka’ koja se odnedavno i kod nas prikazuje. Obožavatelji im stalno prilaze, a najviše ih je, kažu, iznenadilo što klinci obožavaju seriju.

– Kolegica mi je nedavno rekla kako je njezina kćer rekla da će roditi Andriju kad odraste – smije se glumac, koji trenutačno u Beogradu snima nove epizode hit serije.

Muškarci ga kopiraju

Na društvenim mrežama redovito prima molbe poput ‘Budi nježan s Anđelkom da ovaj moj kreten shvati da mora malo pokazati osjećaje’.
– Muškarci su se poistovjetili s mojim likom pa su ga počeli kopirati. Meni je bila želja ‘isfurati’ modernog Homera Simpsona – govori Andrija.
Dodaje da glumi pravog Balkanca, ali da ipak opere suđe, usisa, pospremi stan…
– Možda jedan takav muškarac vidi to i pomisli: ‘Može se i ovako biti frajer, a ne samo lupati šakom o stol’ – rekao je glumac. Dodaje da djevojke traže da snimaju više ljubavnih scena. I Anđelka je počela spašavati veze i brakove.

Sličnosti s likovima

– Nedavno mi je mladić pisao da ga je djevojka ostavila i da snimimo epizodu u kojoj bi je ohrabrila da ga primi natrag – kaže srpska glumica. Dodaje da joj je prijateljica ispričala kako ju je sin tješio riječima: ‘Ako se ti i tata razvedete, nemoj se brinuti. On će se oženiti s Anđelkom pa ću imati dvije super mame’. Anđelka je, kaže, počela sve više nalikovati na svoj lik iz serije.
– Čim dođem na set, postajem šlampava i rušim stvari, baš kao i Anđelka – rekla je glumica.

5 komentara

 1. Devetogodišnje dijete gleda i sluša one prostote. Vulgarni balkanski humor koji stvarno nije za dijecu.
  Tko su ti roditelji koji dozvoljavaju djeci od 9 godina da gledaju ovakve stvari.

  Like(2)Dislike(3)
 2. Fra. Kiki, nabijem te!

  Like(2)Dislike(1)
 3. Iz svega ovoga i serije i pisanja i bolesni humor koji utjece na rast tumora drustva i artikulaciju pojedinaca slicnu africkom rezervatu samo se da iz svega toga istitati”pa koje kriv stosmo ovakvo drustvo a andriji porucujem akosi dobio napoj javise jos jednim komentarom

  Like(1)Dislike(1)
 4. Vi svarno nemate pojma šta je humor, ovo je klasično ‘drečenje i dernjava’ na Balkanski način!!! Bože sačuvaj……

  Like(0)Dislike(1)
 5. Društvo nam je u banani.
  Ostaviš kratak normalan komentar, stvarno iskren i točan, i dobiješ takve odgovoere i negativne potvrde.

  Naše društvo nije za 21. stoljeće, čast izuzecima, jer oni uvjek potvrđuju pravilo. Ovakva razmišljanja
  mladih ljudi možda bi bila normalna prije 200 godina, ali danas? Onda se čudimo što su nam djeca zapuštena, poluobrazovana, puše, piju, banče noću, pune ih kladionice. To su najvjerovatije vidjeli od roditelja.
  Jadni narode. Njemačka nije dovoljno velika da kultivira sve šuplje glave balkana. Ako devastirate vlastiti DOM,
  ništa drugačije nečćete postupati ni u drugim sredinama, ako vas sila zakona ne prisili, ali onda niste kulturan čovjek
  već životinja koja se boji kandžije. Razmislite vi koji ostavljate vulgarne komenatre. Koji je vaš mentalni sklop i imate li kvocjent inteligencije imalo veći od broja cipela koje nosite.

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.