Ante Ćorluka napustio Solin i prešao u Ustanik!

Ante Ćorluka više nije igrač Solina! Ovaj U-21 reprezentativac prvi je dio sezone kao igrač Split Tommyja proveo na posudbi u prvoligašu s Bilankuše, no slijedom poslijednjih zbivanja vezanih uz smjenu Ive Zokovića s mjesta člana Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku, splitski je klub naložio Ćorluki napuštanje Solina, a novi klub ovog U-21 reprezentativca je splitski Ustanik, koji s Crnicom vodi bitku za naslov prvaka 2.HMNL-jug i ulazak u prvoligaško društvo!
Vijest o odlasku Ćorluke, Solin je objavio i na svojem facebook profilu, te Vam objavu prenosimo u cijelosti:

Ante Ćorluka više nije igrač Solina !

Ante Ćorluka je igrao prvi dio sezone za Solin i bio jedan od najvažnijih igrača kluba, nakon samo 1 kola drugog dijela sezone Split Tommy (njegov prvi poslodavac) je zbog velikog nesporazuma donio odluku da Ćorluka više ne smije nastupati za Solin i da se vrati u matični klub sa ciljem posudbe u 2.ligu, s obzirom da nema pravo nastupati za nijedan klub u prvoj ligi osim za Solin.
Ante će se prikljuciti MNK Ustaniku do kraja sezone i pomoći im u ‘nemogućoj’ misiji ulaska u 1.HMNL .
Sretno ANTE !!!!

Vijest o dolasku Ćorluke u Ustanik potvrdio je splitski drugoligaš na svojem facebook profilu. I ovu Vam objavu prenosimo u cijelosti:

Vjesti iz kluba!

ŠLAG UVJEK DOLAZI NA KRAJU!

ANTE ĆORLUKA-ČARLI,igrač MNK Split Tommya i mladi reprezentativac Hrvatske, pojačao je redove Ustanika! Ante je još na početku sezone bio velika želja uprave splitskih “crnih”, koja se ipak ostvarila tek sada u stanci prvenstva. Zahvaljujemo se upravi kluba Split Tommya uz nadu da ćemo uz pomoć Ćorluke sljedeću sezonu zajedno igrati u 1.HMNL.

Zajedno Do Slavlja! Z.D.S

3 komentara

 1. Samo naprijed,sretno

  Like(2)Dislike(0)
 2. Sadi li Ante smilje igdi ?

  Like(5)Dislike(0)
 3. “Zajedno Do Slavlja! Z.D.S”

  hahahaha

  Like(2)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.