Bh. političarima samo najbolje: Nove limuzine za 5,1 milijun KM

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine i Ministarstvo vanjskih poslova raspisali su postupke za izbor najboljih ponuđača za nabavku motornih vozila.

Tako će Predsjedništvo BiH u sljedećem razdoblju nabaviti još jedno vozilo za ovu instituciju. Prema dostupnim informacijama, bit će nabavljeno motorno vozilo srednje klase za potrebe, a tender je raspisan do 12. prosinca ove godine. Procijenjena ukupna vrijednost ugovora je 49.900 KM bez PDV-a, javlja N1, a prenosi Faktor.

U isto vrijeme, potrebu za novim vozilima iskazalo je i Ministarstvo vanjskih poslova naše države. Tender za je raspisan 2. studenog, a informacije od broju automobila, kategoriji i cijeni nisu poznate.

Podsjetimo, ranije je član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić kupio luksuzni automobil Audi A8L 4.2 TDI Quattro Tiptronic. Vrijednost automobila je 170.846,15 KM bez PDV-a.

Na ovaj način, Ivanić je upotpunio seriju automobila marke Audi koje u kojima se od ranije voze Bakir Izetbegović i Dragan Čović. Zašto je nabavio tako skup auto odgovara:

“Imao sam auto koje je prešlo 230 do 250 tisuća kilometara, davno je prevazišlo ta pravila oko nabavki, tako da su ispoštovani svi uvjeti kakvi su bili do sada”.

Iako pojedini građani nemaju osnovnih uvjeta za život te jedva spajaju kraj s krajem, onima koji odlučuju o njihovoj sudbini itekako je stalo da se voze u u udobnim četverotočkašima. Od 18. rujna do 18. listopada vlasti raspisale 25 tendera, za nabavku 114 vozila. Za njih izdvajaju 5,1 milijun KM

7 komentara

 1. Bože sačuvaj šta oni misle a narod gladan sad udri po svom narodu što sa kaznama što sa PDV-om što sa SIP-om ako se slučajno neko dosjeti kako dicu prehranit da oni odtoga nemaju proviziju a usto pogledajte branitalje i generale šta im rade te gulikože

  Like(0)Dislike(0)
 2. Bože sačuvaj za koga smo mi glasovali

  Like(0)Dislike(0)
 3. “Imao sam auto koje je preslo 230 000 do 250 000 km ” Auto se taman razradilo more jos toliko prić ,nego se on misli sta ce mi auto 2012 godiste staro mi je to kupit cu ja novo 2016 godina ta neplacan ga ja ma jaa

  Like(2)Dislike(0)
 4. Vrhunski BESRAMNICI

  Like(1)Dislike(0)
 5. Sta da vam kazem sami ste birali kao i ja sam nema se tu sta rec njihov obraz je dno dna dok mi obicni ljudi prestanemo pisati a pocnemo djelovati ovo se nece promjeniti nista.

  Like(0)Dislike(0)
 6. Marva..jednom rijecju.

  Like(0)Dislike(0)
 7. Ma znaju za sebe a za sirotonju i branitelje istinske je kao puno i 330 km mjesecno.Kao problem je mmf a di je sad taj mmf! Pa ne znaju ni slagat kako treba!

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.