Boćari iz Gruda osvojili naslov prvaka BiH

U Boćarskom domu Biberon u Grudama, u subotu je održano posljednje 14. kolo I. Boćarske lige BiH. Ovo je ujedno bilo i finale Kupa BiH u kojem je ekipa boćarskog kluba Grude pobijedila ekipu Bure iz Posušja rezultatom 14:10, i osvojila naslov prvaka BiH za 2015. godinu.

– Ovogodišnjeg prvenstvo ponudilo je veliku neizvjesnost. U zadnjem kolu odlučilo se o prvaku BiH, a ovu priliku boćari Gruda su rutinski i sigurno iskoristili i osvojili naslov prvaka države. Tijekom cijelog prvenstva djelovali su zrelo i uvjerljivo, uz samo jedan poraz i jedan neriješen ishod.  U susretu protiv BK Bura od 24 boda, Gruđani su osvojili 22, i dokazali da su Grude veliki centar vrhunskih boćara, kazao je za Grude Online Mate Brzica, predsjednik boćarskog kluba Grude.

Za slabije poznavatelje boćanja u ovogodišnjem prvenstvu Grude nisu bili favorit za prvaka, a grudski boćari su to demantirali izvrsnom igrom i osvajanjem titule prvaka BiH.

Uz sadašnje i bivše reprezentativce Gorana Jurića, Damira Brzice i Ivana  Galića, najugodnije iznenađenje je igrač Gruda Stjepan Kapular, koji je uz zrele igre pokazao i veliki potencijal, pa uz odlično izdanje ove godine i ostatka momčadi Ivana Milasa, Gorana Bobana, Zdravka Miloša i ugodno iznenađenje Slobodana Miloša, te mlade snage Jakova i Zdenka  Galića, BK Grude su uzele ono što im po kvaliteti i pripada.

grude-online.info

10 komentara

 1. Bravo!

  Like(0)Dislike(0)
 2. čestitke bočarima .u grudama sve neki prvaci rukometašice plesačice pa sad i boćari svaka čast gruđani

  Like(0)Dislike(0)
 3. Bravo dečki

  Like(2)Dislike(0)
 4. Ma koji prvaci svesu nastelili

  Like(0)Dislike(0)
 5. Kakvi prvaci jiubuski im pustio

  Like(0)Dislike(0)
 6. Kakvi prvaci jiubuski im pustio

  Like(0)Dislike(0)
 7. To su stare partizanine

  Like(0)Dislike(0)
 8. Kako je mate brzica ugasio boćarski klub grude

  Like(0)Dislike(0)
 9. Jedini pravi je bio vlada bratić

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.