Boks: Silvijo Mikulić iz Borajne osvojio zlatnu medalju na međunarodnom turniru “Talijan”

U Sarajevskoj Skenderiji 19. i 20. rujna 2015. godine, održan je XIII. po redu, jedan od jačih međunarodnih turnira u olimpijskom boksu Mustafa Hajrulahović “Talijan”. Nastupili su boksači iz 8 različitih zemalja, a pozvani su i boksači boksačkog kluba Ljubuški, predvođeni trenerom Mirom Jerkovićem..

Za boksački klub Ljubuški su nastupili:

U velter kategoriji do 69. kg je boksao Ivan Majić, u juniorskoj konkurenciji sa boksačem iz Bokserskog kluba Živinice Švrakič Nadirom, meč je proglašen nerješeno.

Petar Nosić u srednjoj kategoriji do 75 kg je boksao sa Jašarević Ernadom iz Bokserskog kluba Čelik Zenica, Petar je pobijedio odlukom sudaca 3:0.

Silvio Mikulić u seniorskoj konkurenciji je boksao za Boksački klub Ljubuški u superteškoj kategoriji +91 kilogram.

U polufinalnoj borbi Silvijo Mikulić je na bodove pobijedio boksača iz Zenice Telalović Ermina jednoglasnom odlukom sudaca 3:0.

U finalu je Silvio Mikulić boksao sa  Branimirom Lovrenom, koji je nastupio u superteškoj kategoriji za hrvatsku reprezentaciju i u polufinalnoj borbi porazio Slovenca.

Silvio Mikulić je Lovrena iz hrvatske reprezentacije pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca 3:0.

Za nastup na ovom turniru boksači Boksačkog kluba Ljubuški su dobili odličnu ocjenu od strane organizatora te su dobili i pozive za sljedeće turnire.

image

image

image

image

1 komentar

  1. Cestitam Silvijo,samo naprijed…bravo

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.