Bosanac pipkao vlastitu djecu pa se na sudu branio: To je tradicionalan običaj na Balkanu

Državljanina BiH, sud u švicarskoj Bellinzoni osudio je na osam mjeseci, uvjetno dvije godine zatvora, ako opet ‘ponovi seksualni čin s djecom’.

Nicola Respini, državni odvjetnik optužio ga je da je dodirivao intimne dijelove tijela svoje djece od 8 i10 godina, i to oko godinu dana. Djeca su slučaj ispričala nastavniku, a ovaj prijavio Bosanca, piše ticinonews.ch.

Državno odvjetništvo zatražilo je dvije godine zatvora, dok je odvjetnik Bosanca inzistirao na oslobađajućoj presudi, tvrdeći da u djelima njegovog klijenta nije bilo ‘ničeg seksualnog’.

Otac je priznao da bi nekad dodirnuo djecu, ali ‘u šali i bez seksualne svrhe’, kao ‘tradicionalnu provjeru muškosti što je običaj na Balkanu’, prenosi Slobodna Dalmacija.

Sudac Amos Pagnamenta na kraju je ocijenio da otac nije monstrum, ali je svejedno činio neprikladna djela kršeći intimu svoje djece.

Potvrdio je optužnicu i Bosanca osudio na osam mjeseci, uvjetno dvije godine.

3 komentara

  1. To je tradicija jedino u pedofilnoj muslimanskoj Bosni. Kud i nece, sam “prorok” Muhamed je bio pedofil (Oženio djevojčicu od 6 god. spolno ju iskoristio kad je imala 9 god.)

    Like(6)Dislike(0)
  2. Boze moj ovih bosanaca bez obzira koje vjere bio ja znam za slucaj ima deset godina bosanac katolik zivi u sibeniku silovao svoju kcer to je trajalo skoro godinu dok ga sin nije uhvatio na djelu.a jos sto je najgore majka od curice znala i nista nije poduzela.

    Like(2)Dislike(0)
  3. Osikao bi mu obe ruke konj pedofilski

    Like(3)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.