Bošnjačka ljevica ‘građane’ plaši ‘entitetom’ kako bi Hrvate pokušala eliminirati 2018.? 

”Bošnjačka ljevica ‘građane’ plaši ‘entitetom’ kako bi Hrvate pokušala eliminirati 2018.”, objavio je Večernji list.

Navodeći kako je ”otkrio tajni plan”, Večernjak piše kako se u praksi ostvaruje ”ono što su suarhitekti političkog kaosa i krize osmislili još prošle godine na jednoj od redovitih sarajevskih političkih sećija’ tzv. ljevice koja okuplja SDP BiH, Građanski savez i Demokratsku frontu”.

”Po tom scenariju, do sljedećih izbora svaki potez Hrvata ocjenjuje se fašizmom, Bošnjake se straši ‘trećim entitetom’, a manipulacijama ih se radikalizira toliko da manje lošijim rješenjem smatraju Hrvatima nametnuti političke predstavnike 2018. Takvu strategiju apsolutne radikalizacije odnosa između Hrvata i Bošnjaka osmislile su i provode stranke bošnjačke ljevice koje svojom mržnjom prema Hrvatima dosežu granice pojedinih diktatora i krvnika iz prošlih desetljeća koji su se također kitili svojim socijalističkim ideološkim korijenima”, piše, između ostalog, Večernjak.

Novina tvrdi da je zanimljivo kako se u svojim planovima i projektima apsolutno” poklapaju s interesima ‘autentičnih’ bošnjačkih stranaka kojima ipak neće remetiti planove na izborima, što onda sugerira na postojanje šireg svebošnjačkog dogovora koji javnosti nije poznat”.

”No, poznato je kako su se stranke ljevice udružile u otimanju političkog, a time i životnog kolača Hrvatima u BiH, i to je ključni razlog zašto sve najave oko izmjena Izbornog zakona vide najvećom prijetnjom po njihovu egzistenciju, čak veću i od same podjele ili komadanja zemlje”, navodi Večernjak.

Večernjak, koji u tekstu tvrdi da je otkriven tajni plan dijela bošnjačke ljevice, navodi kako će se Hrvati optužiti za podjele a da će se Bošnjake koji žele konstruktivan dogovor, preplašiti.

”Bošnjačka ljevica truje javnost da bi 2018. nametnula antihrvatsku vladu i izabrala člana Predsjedništva, a bošnjačkom čelniku Bakiru Izetbegoviću planiraju nametnuti stigmu izdajnika ako izmijeni Izborni zakon”, piše u Večernjakovu tekstu,

1 komentar

  1. Prokleta ljevica!a desnice mi hrvati i nemamo,imamo toboznju desnicu a to je desna ruka livi dzep.drpi sta signes i bjezi.

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.