Brad Pitt u Hrvatskoj gradi luksuzni resort u blizini Vodica

Brad Pitt je uspio ono što malo kome pođe za rukom. Prošloga tjedna planetarno popularni glumac posjetio je Hrvatsku bez ikakvoga kontakta s medijima, potpuno neopažen.

Incognito Brad došao je u obilazak Zablaća, mjesta u kojemu će se graditi luksuzni ”resort”, a on je jedan od glavnih ulagača, piše Harpers Bazaar.

Još se prošle godine pisalo o mogućim ulaganjima hollywoodskih zvijezda u hotele diljem Jadranske obale, a najviše je pažnje zasigurno privukao upravo Pitt koji je odlučio svoj novac uložiti u izgradnju turističkoga naselja pokraj Šibenika, piše Slobodna Dalmacija.

Šuškalo se i nagađalo, a posjetio je prošle godine Brad i samu lokaciju, ali o projektu se u zadnje vrijeme ulagači nisu oglašavali.

Njegov suradnik u ostvarivanju ovoga cilja, arhitekt Nikola Bašić, poznat po zadarskim Morskim orguljama, potvrdio je rad na projektu. Naselje bi trebalo uključivati luksuzne hotele, terene za golf, restorane i dućane, a radi se doista o velikoj površini.

Procjenjuje se da će ovaj luksuzni ”resort” u izgradnji biti težak preko 1,5 milijardi dolara, a navodno je švicarski investicijski fond TFI Holding već u njega uložio oko 70 milijuna dolara, prema pisanju britanskih medija.

7 komentara

 1. Restoran će se zvat “Bred ist” hahahahahah

  Like(8)Dislike(0)
 2. Ma neće nego ” BRAD pit – ist – trbuh mira”

  Like(11)Dislike(0)
 3. Bravo Bradac potez stoljeca imas pare zene imas sta oces ma imas sve sta pozelis…!

  Like(4)Dislike(1)
 4. Zaboli me đon za njim. Ima li o Todoricu ili ti sanaderu kakvi lipi vjesti

  Like(5)Dislike(0)
 5. Angelina Joli iz kaprica će da uloži u hercegovinu, ima da kupi Hotel grude

  Like(10)Dislike(0)
 6. Ima li išta o grožđu? Ko prodaje i cijena?

  Like(3)Dislike(0)
 7. Počeo brad pit a prestao pit sampras.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.