Branitelji blokirali promet na GP Bijača

Zbog prosvjeda branitelja, od 10.45 sati obustavljen je promet na graničnom prijelazu Bijača, priopćeno je iz IC BIHAMK-a.

Podsjećamo, Udruga zaboravljenih branitelja-boraca BiH najavila je blokadu graničnih prijelaza zbog, kako su naveli, nepoštivanja dogovora u vezi uvrštavanja rezolucije branitelja – boraca na dnevni red sjednice Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH.

Zbog prosvjeda, za sav promet zatvoreni su i granični prijelazi Crveni Grm i Orahovlje.

Na većini cestovnih pravaca promet se odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su u tijeku radovi. Na graničnim prijelazima Doljani i Ivanica pojačan je izlaz osobnih vozila.

Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Bljesak.info 

9 komentara

 1. Treba samo blokirat prilaz covicevoj vili da nemoze kuci jadni ljudi za koga su se borili

  Like(2)Dislike(0)
 2. Udruga zaboravljeni branitelja Grude je tražila od Radio Gruda i portala Grude on line da se obavjeste branitelji da će bit prosvijed u Gorici i vi niste to htijeli objavit jesuli vam naredili iz Općine i HDZ-a da to nesmijete objavit.Ovo je gore od jednopartijskog sistema za vrijeme Juge gori ste od komunista lopine stiće vas pravda kad tad.Ima boga.

  Like(11)Dislike(1)
 3. Triba nać kakva teroristu da uliđe čiviću udnu vilu s rusakon i dase raznese ali kad Čova bude unutra a ima u Mostaru spavača valjda će se neko sitit ko uništava narod takve triba smicat a ne nevine i poštene ljude

  Like(2)Dislike(1)
 4. Tako vam i triba sve ove godine vi ste podrzavali hdz i covica ,njega ce potomci hercegovaca kroz dvje tri generacije proglasiti kao ” najvecom tragedijom hrvatskog naroda”

  Like(1)Dislike(0)
 5. Na grude online je najavljen prosvjed

  http://www.grude-online.info/branitelji-u-srijedu-blokiraju-granice/

  Problem je što nitko iz Gruda neće da ide na prosvjed nego čeka da drugi za njega nešto naprave.

  Like(0)Dislike(3)
 6. Da u pravusi grude su naj gore stose tice svega samo traze izlike i ljude umjesto njih da rade sve osim da drze kasike i bjihove zene sramota pricaju o ratu a nece ni do gorice

  Like(0)Dislike(1)
 7. Grude leglo komunista titini već skoro 70 godina !

  Od gorice preko boboske do višnjice i borajne… izdajnici i lešinari… jedino rješenje: kuće spaliti i na javnom trgu izmlatiti !

  Jer takve ulože imaju štit kod pseudo pravnog sistema kod nas..ooooo jebem im boga njihovog, ali ga nemaju pa ne smiju ni blizu crkve !

  Like(1)Dislike(0)
 8. sad za iduće prosvjede budite za dom spremni

  Like(0)Dislike(0)
 9. Zar je moguće da nijedan portal u posušju nije objavio blokadu u gornjim vinjanima

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.