Branitelji u srijedu blokiraju granice

Udruga zaboravljenih branitelja BiH blokirat će granične prijelaze s Hrvatskom zbog nepoštivanja dogovora u vezi uvrštavanja rezolucije branitelja na dnevni red sjednice Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH, priopćili su iz Udruge.

Branitelji će blokirati granične prijelaze Izačić, Kamensko, Vinjane Gornje, Goricu, Orahovlje, Crveni Grm, Bijaču i Doljane u srijedu u 10.00 sati.

30 komentara

 1. Hdz voza asvalt Vizaboravljene branitelje živili izbori

  Like(0)Dislike(0)
 2. A tko im je kriv sto nisu uzimali nikakve droge pa su postali viskovi za vlast bih ili su trebali kao i drugi kupit te mirovine kao i svi “casnici “napomena “casnici a i nesto drugo tipa stanove i druga imanja ,ili placajte porez pa sto ako nemate odakle platit struju uvjek mozete ic vanka radit ,mi vasi suborci svaki dan mislimo o vama dok se vozimo na ruckove povodom obljetnice stradanja jer sve je to bila briljantna pobjeda hrvatske vojske. Nad kim?

  Like(1)Dislike(0)
 3. Blokirani mozgovi

  Like(5)Dislike(0)
 4. tvoj je blokiran uhljebu

  Like(0)Dislike(2)
 5. Ti si uhljeb,samo muzes,daj daj

  Like(2)Dislike(0)
 6. Nije mi jasno zašto blokirate gp. Otežavate život drugima to vam je bezveze. Idite pred nadležne institucije i radi mene ih sve izbacite kroz prozor. Pustite ostale na miru.

  Like(7)Dislike(2)
 7. Nego sta nego blokirat…pravit budalu od nad….

  Like(1)Dislike(1)
 8. Ajde dosta mi je i ovako čekanja na granici još će te i vi pravit gužvu. Ima i ostali svit problema SJAŠI VIŠE dušite one što su u Sarajevu.

  Like(5)Dislike(4)
 9. I Rono nemoj ih ložit

  Like(1)Dislike(0)
 10. Rat je davno zavrsio,vrijeme bivam bilo počet radit!!!!!!

  Like(3)Dislike(2)
 11. Naj lakse blokirati puteve mogli bi uvik biti blokirani nema dana da nekome nesto nije u redu pa bi bili cilu godinu blokirani nego triba ici onome prid kucu ili njegovo radno misto blokirati a pusti jadni narod neka se bori i živi

  Like(2)Dislike(0)
 12. dok smo mi ovi 20 god.kopali i čekali da nam daju ono što nam pripada oni su se bavili korupcijom krali i doveli nas tu di jesmo , e neće više

  Like(4)Dislike(1)
 13. Samo naprid,dok se u civiliziranom svitu prosvjeduje za najmanju sitnicu kod nas se ćuri kod kuce i svak misli da ce neko za nj. Suti svak dok se ne dirne u njegovo, brige me za druge dok je meni dobro, u se na se i podase. S takvim stavom se nece nigdi prispit. Zato puna podrska, jer ono sto se događa braniteljima, sutra ce se dogodit svima nama.

  Like(3)Dislike(0)
 14. Pa sta blokirat pa blokirat,blokirani su i branitelji i to vec koliko. A vi balavci sto pisete kojekakve gluparije,i ne znate uopce tko su branitelji,gonite se u pizdu materinu.

  Like(1)Dislike(1)
 15. Nti sunce, a ja sutra mislija registrirat auto u Imackon. Valja mi poranit.

  Like(1)Dislike(0)
 16. Hrvatski branitelji su svi oni koji su sudjelovali u obrani od ugroze i terora Srpskih i Muslimanskih postrojbi za vrijeme rata devedesetih god. Za to vam HVALA. Što se mene tiče dao bih vam odlikovanja i ništa više. A INVALIDIMA bih dao invalidnine od 5.000 KM, besplatno liječenje, besplatna rehabilitacija, uvoznice 0%…..

  Like(5)Dislike(0)
 17. I još nešto: svaki branitelj bi htio beneficije kao invalid. To nema nigdi u svitu.

  Like(5)Dislike(0)
 18. nije istina braniteljski dodatak je naknada za svaki teren proveden na terenu koji je trajao 10-12 dana
  za to nam trebaju isplatiti 6 km mjesečno maximalno 40 terena po 10 dana je 240 KM mjesečno neko ima 30 neko 25 terena i uskladu s time bi trebao dobiti taj dodatak i nema veze sa invalidima , ranjenima i poginulima . nema veze sa radnim stažom. mi se borimo protiv oni koji su platili lažne okolnosti stradavanja lažne liječničke nalaze veliki dio njih je to dobio mitom korupcijom kad su se vratili iz Njemačke tzv, duldung bojna. to je rak rana hrvatskog društva , To mora stati to se mora zaustaviti i mi smo ti koji moramo to učiniti mi smo stvorili Her.

  Like(1)Dislike(0)
 19. . bosnu i predali je našim političarima koji na žalost gledaju samo svoj interes , stvorili su apatiju , malodušje među narod , korupcija je postala normalna stvar mito , nepotizam zapošljavanje po stranačkoj podobnosti ne gledajući hrvatsku sirotinju a mnogo je ima među nama braniteljima.

  Na znanje srbi imaju taj borački dodatak odmah iza rata su ga počeli dobivati .

  Like(1)Dislike(0)
 20. Pajdo sve ok samo kažem da više ljudi ima vojne invalidnine nego je samih invalida… svi mi znamo tko su oni i nisu svi bili u Njemačkoj već su bili na ratištu, ali ne boluju ni od PTSP-a niti su izgubili ni jedan organ. Moj ćaća je bio na ratištima pa nikad nije dobio nizašto ni marke ni mirovine i sve ok

  Like(0)Dislike(0)
 21. Triba amidzi dat penziju da covik more kupit fergusona

  Like(2)Dislike(0)
 22. I kumu triba da covik more prominit tocak

  Like(0)Dislike(0)
 23. Sad su u Gorici proširili Cestu neznam oće ih bit dovoljno da je zatvore

  Like(0)Dislike(0)
 24. Jebo te maniti svetac

  Like(0)Dislike(1)
 25. Oni sto sjede u foteljama i imaju sve povlastice je krivo sto nemaju vise primanja njima je svejedno sto neki nemaju ni minimalno primanje ni osiguranje i normalno ce im smetat prosvjed jer su oni hrvatski drzavljani bez obzita di su bili u vrime rata!

  Like(0)Dislike(0)
 26. Bia sam u jednom ratu u cetiri vojske sveukupno sest godina nisam dobija niti dobivam niti trazim kune , uvjek sam bia protiv svih smradova tako i ovih dragana covica sto su uzeli tude i njegovih izdajica iz hdz nemislim ovde zivit u buducnosti jer su mi takvi odavno uzeli buducnost a ovi svi stose bune protiv prosvjeda a negdje rade mogu kao i ja nedolazit na posa i ne uzimat placu stoce to njima dat im odlikovanje a ja ovo sve samo radim iz gusta nista vise

  Like(0)Dislike(0)
 27. Da pa to bi bilo domoljubno da se svi odreknu placa i posla pet godina i da krenu iznova kroz zivot a i pravedno, ma sumnjam kukaju drugoga u misecu znaju drugim govorit nakon dvadeset i pet godina kilavci

  Like(0)Dislike(0)
 28. Imas li ti mirovinu vojnu .

  Like(0)Dislike(0)
 29. Ako nekom smetaju zaboravljeni branitelji neka onda organiziraju skup svih branitelja koji su na neki način u nekoj drugoj grupi( invalidnine i to) pa da ih samo vidimo skupa i bar pola prebrojimo

  Like(0)Dislike(0)
 30. Otidjite do Dragana Covica i takvih,nemojte maltretirati ljude…

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.