Brojni posjetitelji s Franckom proslavili Dan kave na platou Mepas Mall-a

Kava je jedan od najpopularnijih toplih napitaka na svijetu, a pogotovo u Mostaru. Ona je više od napitka- razlog za druženje, sastanke, susrete sa dragim ljudima.

Upravo kava je jučer okupila brojne Mostarce i njihove goste na platou Mepas Mall-a, koji je u suradnji s vodećim domaćim proizvođačem kave- Franckom, proslavio Međunarodni dan kave.

U svom omiljenom jutarnjem napitku uživale su i mnoge osobe iz javnog života Mostara i Hercegovine- gradonačelnik Ljubo Bešlić, Ljiljana Zovko, Marija Zelenika, Marica Raspudić, Božo Ćorić, Marina Deronjić, Slaven Knezović, Emerik Gudelj, Boris Jovanović, Mirko Božić, Ana Bavrka, Tea Bošković I brojni predstavnici medija.

Kako je pripremiti dobar espresso, latte art, danas prava umjetnost, posjetiteljima je demonstrirao Franckov profesionalni barista Zoran Trkulja.

3D umjetnik Martin Frljić upravo je kavu odabrao za izražavanje i izradu svog novog umjetničkog djela. Posjetitelje je impresionirao izradom od kombinacije zelene i pržene kave.

Kakva god bila- domaća, espresso, cappuccino, bijela, jača ili slabija – vole je sve generacije i mnogima dan ne može započeti bez (barem) jedne šalice. Subota je mnogima započela uz vrhunske Franck kave i slastice spravljene od ovog napitka.

Osim što je bila besplatna, posjetitelje je oduševilo i što je svaka kava sadržavala prigodnu poruku upravo za njih.

Uživajte u ostatku jučerašnjeg Međunarodnog dana kave i cijenite ovaj čarobni napitak u svim verzijama i pripravljeno na svakakve načine..

dan-kave-100116 dan-kave-1001116 dan-kave-1001216 dan-kave-1001316 dan-kave-1001416 dan-kave-1001516 dan-kave-1001616 dan-kave-1001716 dan-kave-1001916

3 komentara

  1. sve je bilo odlicno. kava fantazija pravi uzitak.

    Like(0)Dislike(0)
  2. Ne znate vi sta je kava,probajte Brazil kavu a pogotovo Krem kavu pa će te tada voditi sta je kava.

    Like(0)Dislike(1)
  3. Kava, sretan ti međunarodni dan.

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.