Budite ekološki osviješteni, aktivirajte e-račun

HT ERONET se pridružuje globalnoj akciji očuvanja i zaštite okoliša besplatnom uslugom e-račun, što znači – nema više papirnatih računa koje primate poštom!
Od sada će stizati samo u Vaš virtualni poštanski sandučić, a time ćemo, svi zajedno, pokazati društvenu odgovornost i pružiti doprinos očuvanju našega planeta.

Stoga, upravo danas, 22. travnja, na Dan planeta Zemlje, HT ERONET poziva sve Vas, poštovani korisnici naših usluga (i mobilne i fiksne), aktivirati besplatnu uslugu e-račun (ukoliko to već niste učinili). Tako stječete pravo sudjelovanja u nagradnom natjecanju i mogućnost osvajanja zanimljivih i vrijednih nagrada.

A nagrade ćete moći „dohvatiti“ računalnom igricom koju ćete zaigrati na Vašim računalima i mobitelima. U toj igrici – bacanje računa u smeće bit će zadnji put da ste to radili. Od sada – nema više papira ni smeća! Barem što se računa HT ERONET-a tiče.

Pratite naše Facebook stranice, gdje ćete moći pronaći sve informacije i zaigrati za nagrade.

Prvi krug počinje već 26. travnja i traje do 2. svibnja. Slijedi stanka od tjedan dana, a onda se ponovno krećemo igrati.

Podijelit ćemo nagrade u šest ciklusa, i to – šest glavnih te utješne.

Aktivirajte odmah uslu

1 komentar

  1. Pa gospodo iz Eroneta budite vi osviješteni pa nam račun pošaljite e-poštom. Štaće nami papirina.

    Like(2)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.