Buran vikend u ŽZH

U posljednja tri dana na području Županije Zapadnohercegovačke evidentirano je pet prometnih nesreća, tri kaznena djela te čak pet narušavanja javnog reda i mira.

Kako navodi MUP ŽZH, od pet prometnih nesreća tri su bile s manjom, a dvije dvije s većom materijalnom štetom u kojima je jedna osoba zadobila tjelesne ozljede.

Evidentirano je čak pet narušavanja javnog reda i mira, što je velik broj s obzirom da se u posljednje vrijeme vikendom evidentira u prosjeku jedno. ”Protiv počinitelja će se poduzeti odgovarajuće zakonske mjere i radnje iz oblasti Zakona o Javnom redu i miru”, navode iz policije.

Što se tiče kriminaliteta, evidentirana su tri kaznena djela od toga dva iz oblasti imovinskog kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz članka 23. Zakona o osiguranju od odgovornosti za motorna vozila i ostale odredbe o obveznom osiguranju od odgovornosti. ”Policijski službenici poduzimaju operativno taktičke mjere i radnje”, dodaju iz MUP-a ŽZH.

3 komentara

  1. Policiji pune ruke posla premda neki govore da nasa policija nista ne radi

    Like(4)Dislike(1)
  2. Trebali ste moja “draga” policijo doći u Soviće-Goricu u Nedjelju popodne,pa vidit šta rade budaletine na dva kotača!! To se od straha nije moglo slušat a kamoli ih zgledat……. Opet kažem bit će kasno kad neko nevin nastrada

    Like(7)Dislike(0)
  3. De ne blesaj nego okopavaj smilje

    Like(0)Dislike(5)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.