Čapljina: Roditelj teško ozlijedio nastavnika zbog sinove jedinice

Nastavnik Osnovne škole Vladimira Pavlovića u Čapljini završio je u Centru urgentne medicije SKB-a Mostar nakon što ga je fizički napao jedan roditelj.

Kako je za Bljesak.info potvrđeno iz čapljinske škole, ”roditelj, D.L., inače član Kickboxing kluba Sensei, je fizički napao i pretukao nastavnika G.F. zbog jedinice koju je nastavnik dan ranije dao njegovom sinu”.

Napad se, kako nam je potvrđeno, dogodio u prostorijama škole oko 8.05 sati a nastavnik je, prema prvim informacijama, zadobio teške ozljede glave.

Iz Sveučilišne Kliničke Bolnice Mostar potvrdili su kako je pacijent G.F. u jutarnjim satima primljen na odjel CUM-a, ali zasada nemaju informaciju o stupnju ozljeda.

”Pacijent G.F. je trenutno u obradi i zasada je neutvrđen stupanj ozljeda, te ćemo više informacija znati kroz sljedećih sat vremena”, rekla je za Bljesak.info Adrijana Pandža glasnovornica SKB Mostar.

Doznajemo kako je napadač Dominik Lubina, predsjednik Kick boxing kluba Sensei, inače čapljinski zubar i predsjednik Sportskog saveza Općine Čapljina.

Lubina je pretukao nastavnika likovne kulture Gratisa Ferenca.

6 komentara

 1. Ističe se,dobar,v,dobar

  eej,kuda plovi ovaj brod,,izmlatit čovjeka zbog jedinice..a i dat jedinicu iz likovnog..koji kompleksaši su ljudi postali.Trebalo bi vratit opisne ocjene iz likovnog,tjelesnog i glazbenog.Za ovakve stvari treba čovjek biti nadaren,,a ne da pojedinci liče svoje komplekse na dici..

  Like(1)Dislike(2)
 2. Vjerovatno je u pitanju neki princip od szrane nastavnika a tata prepotentan. Ne treba nikogq potcjenjivati a bgm kakva su vremena trebalo bi biti oprezan. Tako i taj nastavnik a i dosta ih ostali npr u Grudama nastavnici ili ucitelji kao da su svu pamet ovoga svijeta popili. Zato OPREZ

  Like(3)Dislike(0)
 3. okanite se nastavnika i učitelja. Nego svoju djecu odgajajte… Da poštuju starije i da nisu uvijek u pravu. Treba se znati tko je učitelj a tko djak. Samo vi ovo podrzavajte pa će vam biti divna djeca.

  Like(10)Dislike(0)
 4. Gratis Ferenc dobio po picki. Ima nešto u imenu i prezimenu…

  Like(0)Dislike(3)
 5. Trenutno zabraniti nasilnicke klubove i opasne rase pasa!

  Like(1)Dislike(0)
 6. Predavat u skoli je postalo opasno po zivot.evo stative pocele udarat i predavace.znam da ima svakakvih i nastavnika ali kakve nasilnicke djece i roditelja ima boze sacuvaj.nadam se da ce dobit zatvorsku i novcanu kaznu ovaj seljacina u glavu.koliko znam ima i ucenja gradiva iz likovnog u osnovnoj nije samo crtanje a u srednjoj je samo ucenje nema slika.dakle trebao je djete natjerat da nauci i tako mu dat primjer a on siledzija sutra ce od djeteta on po tintari dobit iskreno mu zelim.

  Like(7)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.