Čapljinski napadač na nastavnika ranije zapalio automobil nastavnici u Mostaru?

Pripadnici MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije priveli su danas u Čapljini Dominika Lubinu kojega sumnjiče za podmetanje požara pod automobil mostarske profesorice.

Podsjetimo, protiv Lubine se također vodi postupak za fizički napad na nastavnika u osnovnoj školi ”Vladimir Pavlović” u Čapljini. PU Čapljina mu je podnijela kaznenu prijavu za nanošenje tjelesnih ozljeda i nasilničko ponašanje.

Kako Bljesak.info neslužbeno doznaje Lubina je priveden u prostorije PU Mostar na ispitivanje, zbog ugrožavanja sigurnosti i pokušavaju mu dokazati paljevinu.

Konkretno, Lubinu se povezuje sa slučajem podmetanja požara pod automobil mostarske profesorice M.T. u siječnju ove godine. Kako je ranije naveo Operativni centar Civilne zaštite HNŽ-a, požar se dogodio u Splitskoj ulici u Mostaru. Osobni automobil Polo u potpunosti je uništen.

Podsjetimo, nastavnik Osnovne škole ”Vladimir Pavlović” u Čapljini završio je u Centru urgentne medicine SKB-a Mostar nakon što ga je fizički napao Dominik Lubina. Napad se, kako je tada potvrđeno za Bljesak.info, dogodio u prostorijama škole oko 8.05 sati a nastavnik je zadobio teške ozljede glave.

Po riječima glasnogovornika MUP-a Ljudevita Marića, u napadu je korišten i čekić.

Inače, Dominik Lubina predsjednik je Kickboxing kluba ‘Sensei’, inače ugledni čapljinski zubar i predsjednik Sportskog saveza Općine Čapljina.

11 komentara

 1. A nisu tribali davat jedinice, tko im je kriv.

  Like(1)Dislike(7)
 2. Kakve gluposti ” ugledaan “”predsjednik ” i tako napad na ucitelja koji je manje vrijedana osoba nego on ,zalosno i policija i sudstvo i drustvo u kojem zivimo a na kraju jadna nam svima majka

  Like(5)Dislike(2)
 3. To je kućni odgoj djeteta tj.ne djeteta

  Like(3)Dislike(2)
 4. Slika Hercegovine. Pogledajte ljudi oko sebe. I kaze dodi da vidis, dodi da se divis…! Zemljo otvori se!

  Like(6)Dislike(1)
 5. Sta reci nego bahati psiho.njegov mali je naj ko i on i mora bit sve pet.

  Like(5)Dislike(1)
 6. A je ugledan. (ko se mača hvata od mača i gine)

  Like(3)Dislike(0)
 7. Dakako to je kazna za štrajk daće njima Lubina po pi…

  Like(0)Dislike(3)
 8. Ima li načina da ga se dovede kod nas da sredi stanje u školstvu Zapadnohercegovačke zupanije da vidi u cemu je problem nasih uciteljica

  Like(1)Dislike(1)
 9. Tebi anonimni ce lubina zbog strajka ostavit suplji zub a izvadit zdravi ako imas ijedan. Pardon izbit ce ti…

  Like(3)Dislike(1)
 10. Anonimni zbog strajka ce lubina mozda tebi izbit zdravi zub ako ga imas a suplji ostavit jer podrzavas nasilje nad prosvjetom koja posteno pokusava radit svoj posao

  Like(4)Dislike(1)
 11. Ovaj lubina nije normalan pokusao ubiti nastavnika u capljini zbog jedinice sinu.u mostaru zapalio auto profesorici jer mu je oborila kcer iz matematuke na polugodistu.prijetio joj smrcu sinu od bozica slao poruke.nije se zapitao treba li nesto poduzeti sa odgojem svoje djece.e jadni prosvjetari kakve srecete na poslu

  Like(3)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.