Cijeli Imotski bruji o propucavanju u centru grada

Vatreno je bilo u Imotskom u noći sa subote na nedjelju. Ako se zanemare već “tradicionalno” pjevanje, dernjava, prevrtanje inventara s obližnjih terasa kafića u strogom središtu Imotskog, i to u četiri, pet, šest sati ujutro, u doba kada ljudi odmaraju, ovoga puta bilo je i pucnjave iz vatrenog oružja.

Iz kratkog službenog izvješća policije ne može se doznati što se događalo u Ulici kralja Zvonimira u neposrednoj blizini gradskog autobusnog kolodvora. Svakako, jednoj su osobi propucani prsti na ruci te je odvedena u Klinički bolnički centar u Splitu, nakon što joj je u Jedinici za hitnu medicinu u Imotskom pružena prva pomoć.

Razne su verzije toga nemilog događaja o kojemu bruji cijeli Imotski, no sve upućuje na to da je nakon banalne svađe došlo i do nekontroliranog pucanja iz pištolja. Naime, jedna je od priča da se nastradali mladić iz Imotskog zatekao u blizini pekarnice u toj ulici i nakon što mu je jedan mladić opsovao majku, došlo je do naguravanja.

Zatim s pištoljem u ruci dolazi mladić sa šireg područja općine Podbablje. U namjeri da mu se oduzme vatreno oružje iz ruku, došlo je do pucnja, pa je mladom Imoćaninu prostrijeljen kažiprst na lijevoj ruci. Napomenimo, sve su ovo neslužbene informacije, priče, svatko ima svoju verziju, i sve dok policija ne dade službeno izvješće, neće se znati razlog pucnjave.

Sve u svemu, ovo može biti opomena da se u Imotskom stane na kraj javašluku jer je i do sada bilo remećenja javnog reda i mira u ranim jutarnjim satima kada mladež izlazi iz kafića.

Očevid nakon ovog nemilog događaja obavili su djelatnici policijske postaje Imotski.

 slobodnadalmacija.hr

3 komentara

 1. To se desilo u imotskome ma lazete to se kod njih nikada ne deseva
  Boze sacuvaj

  Like(8)Dislike(6)
 2. Da stvarno kod imocana nema takvih stvari mladez im nije od nereda nemoze se vise doc ni na kolodvor od straha da ti ne doleti metak mora da je ovo bio neki tatin sin

  Like(3)Dislike(3)
 3. Alkohol i Bijelo i eto ti problema…..

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.