Čitlučanin Kristijan Marinčić najbolji DJ u BiH

Nakon devet godina aktivnog rada po lokalnim kafićima te regionalnim klubovima i diskotekama, po izboru jedne od najjačih radio postaja u Bosni i Hercegovini, Čitlučanin Kristijan Marinčić, poznatiji pod umjetničkim imenom DJ KiX, proglašen je najboljim DJ-em u BiH za 2015. godinu.

Marinčić u razgovoru za portal Jabuka.tv ističe da je to rezultat svakodnevnog rada u produkciji, marketingu i pripremi nastupa, kao i njihovoj realizaciji na području cijele BiH, a i šire.

Nagradu je primio pred oko 4.000 posjetitelja u diskoteci Galaxis u Srebreniku u društvu najvećih regionalnih zvijezda kao što su Cvija, MC Yankoo, DJ Shone te u društvu najboljeg glazbenog producenta u ovoj godini Marka Gluhakovića.

”Ovu nagradu posvetio sam svim mojim kolegama DJ-evima koji ovaj posao rade iz ljubavi i svima onima koji vole glazbu, noćni život i dobru zabavu. Ponosan sam na ovaj uspjeh jer se ogroman trud i rad isplatio na najbolji mogući način, a u budućnosti mi preostaje samo da još više podignem standarde”, izjavio je za portal Jabuka.tv najbolji DJ u BiH Kristijan Marinčić – DJ KiX.

DJ_KiX_11

DJ KiX je u 2015. godini ima brojne nastupe, a izdvajamo onaj u švicarskom Romanshornu na jeteru Bodensee gdje je održan službeni ”Cro Party Boat” u organizaciji ”Cro Night Event’sa”.

KiX je trenutačno Resident DJ u jednom od vodećih klubova u regiji, ‘Elemnts Club & Lounge’ u Tomislavgradu te je član popularne DJ udruge ”Podroom Mafia”.

”Ovim putem bih se još jednom želio zahvaliti svima koji su glasovali za mene te šaljem veliki pozdrav svim čitateljicama i čitateljima vodećeg portala u Hercegovini,” zaključio je u razgovoru za portal Jabuka.tv najbolji DJ u BiH Kristijan Marinčić – DJ KiX.

1 komentar

  1. I ja sam među 15 DJeva u Grudama!

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.