Čitluk: Policija, GSS i mještani tragaju za nestalom 10-godišnjom djevojčicom

U petak navečer u selu Vionica kod Čitluka nestala je 10-godišnja djevojčica J.Ž. koja se udaljila od obiteljske kuće prema obližnjem brdu.

Za djevojčicom od sinoć tragaju policijski pripadnici PU Čitluk i mještani. U kasnim noćnim satima u potragu je krenuo HGSS Čitluk sa 16 spašavatelja, a pridružio im se tim HGSS Mostar, sa sedam spašavatelja i dva potražna tima sa psima. Tijekom subote u potragu su se uključili i spasioci iz Širokog Brijega, Posušja i Jablanice.

”Na terenu su spasioci koji pokušavaju pronaći djevojčicu koja je otišla od svoje kuće u Vionici oko 20.30 sati prema obližnjem brdu sa ciljem da dovede koze kući. Od tada joj se gubi svaki trag”, navodi se na službenoj stranici GSSuBiH.

U jutarnjim satima pristigli su timovi gorskih službi spašavanja iz ostalih gradova.

Djevojčica J.Ž.ima 10 godina, srednje tjelesne građe, kestenjasto smeđe boje kose srednje dužine, visine 1.2 m. Na sebi je imala sivu majicu kratkih rukava, hlače – šarenu trenirku sa prugama. Svi koji imaju bilo kakvu informaciju koja može pomoći u potrazi, neka se jave vođi potrage Žarku Peharu na broj 063 717 343 ili na dežurni telefon GSSuBiH 063 11 22 33.

 

bljesak.info

1 komentar

  1. Pronađena je jutros živa i zdrava na brdu Ukazanja

    Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.