Članovi Vijeća mladih općine Grude održali besplatne radionice za osnovnoškolce (FOTO)

7.8. održan je uvodni sastanak članova VMGr s učenicima koji su se prijavili na radionice i njihovim roditeljima. Uvodni sastanak članovi VMGr iskoristili su za upoznavanje s učenicima, organizirane su radne grupe te dogovorene satnice održavanja radionica. U prostorijama OŠ Ruđera Boškovića Grude, u periodu od 10.8. do 18.8., održane su radionice iz matematike, fizike,
biologije i kemije.

Cilj radionica je, prije svega, bio omogućiti učenicima ugodnu radnu atmosferu za koju vjerujemo da je neophodna za uspješno učenje i napredovanje. S namjerom da se osigura dovoljno ozbiljan ali i ugodan rad, učenici su bili organizirani u male grupe. Voditelji radnih grupa su bili Antonija Jurčić, Ivan Miloš i Marko Bošnjak.

Danas je održan završni sastanak prilikom kojega je prikazan kratki izvještaj o radu i napretku za pojedinog učenika. Na temelju svakodnevnih povratnih informacija, učenicima su dodijeljeni savjeti i smjernice za budući rad i učenje. Posebno nam je drago istaknuti njihovo zalaganje i upornost kako bi usvojili što više gradiva za kratko vrijeme.

Ovim putem se zahvaljujemo gospođi Luciji Mikulić, ravnateljici OŠ Ruđera Boškovića na podršci i ustupljenim prostorijama. Ostale osnovnoškolce pozivamo da se priključe idućim radionicama koje će biti organizirane tijekom cijele školske godine.

Našim učenicima želimo puno sreće i odvažnosti da pokažu naučeno na popravnim ispitima!

image

image

image

image

2 komentara

  1. Za svaku pohvalu

    Like(2)Dislike(0)
  2. Jako pohvalno za instruktore,iako je ljetno vrijeme,izdvojili su dio svog da pomognu ovim ucenicima! Svaka cast !

    Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.