Čović o incidentu u EP HZ HB: Uprava mora dati ostavku!

Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice BiH (HDZ BiH) osudilo je u petak incident koji se dogodio prilikom posjete ministra energetike FBiH Reufa Bajrovića Elektroprivredi HZHB, kada je zatraženo da se iz dvorane za sastanke uklone sva obilježja hrvatskog naroda.

U izjavi za novinare nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a BiH, Čović je izjavio kako taj “incident vrijeđa ljudsko i vjersko dostojanstvo hrvatskog naroda”, te ga nazvao krajnje neprihvatljivim.

Po njegovom mišljenju, vodstvo Elektroprivrede, što je najgore, to je i poslušalo i skinulo hrvatska obilježja, unatoč protivljenju uposlenika koji nisu vezani za trenutnu strukturu uprave.

– Mi ćemo pozvati upravu da se odmah povuče i da ostavku, a ako to ne urade to će vrlo brzo uraditi hrvatski narod – istaknuo je Čović, naglasivši kako je iz ureda uklonjeno sve ono što je aludiralo na ‘hrvatstvo’.

– To će siguran sam sada izazvati dosta problema u funkcioniranju izvršne vlasti u Federaciji jer se to procjenjuje kao direktan udar – zaključio je predsjednik HDZ-a BiH.

prvi.tv

3 komentara

  1. Hahhhhahhhahhhhhahaha Čoviću to su tvoji partneri u vlasti!

    Like(1)Dislike(0)
  2. …Čova,nemaš se što mislit oko te platformaške bande,…svi kući…piz**,poltronske…

    Like(1)Dislike(0)
  3. Lako za grbove, ko će skinuti petokraku sa Čovićeva čela?

    Like(2)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.