Čović održao sastanak s dužnosnicima Vlade ŽZH

Predsjednik HDZ-a BiH i član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović održao je u četvrtak u Širokom Brijegu sastanak s dužnosnicima Vlade Županije Zapadnohercegovačke, na čelu s predsjednikom Vlade Zdenkom Ćosićem.

Na sastanku se raspravljalo o aktualnim pitanjima u županiji s posebnim naglaskom na strategiju razvoja prometnica u ŽZH te o stanju javnih financija.

Sastanku su nazočili i gradonačelnik grada Širokog Brijega Miro Kraljević, načelnik općine Grude Ljubo Grizelj, načelnik općine Posušje Branko Bago, načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić, te ravnatelj Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke Vilson Crnjac, navodi se na službenim stranicama HDZ-a BiH i Grada Širokog Brijega.

5 komentara

 1. Dogovaraju se kaoko opljačkati narod da bi sanirali malčice dug kako bi im dozvolili da se zaduže još više i to opet podjele između sebe. Neka, neka. Poduzetni ljudi. Lakše ovako nego saditi cmilje. Zaduži drugoga, a pare podjeli između podobnih. To je biznis.
  Sjećate se, smijali smo se stripu ALAN FORD i njihovom SUPERHIKU koji je uzimao siromašnima, a davao bogatima.
  Niko tada nije ni slutio da će to samo za četvrt stoljeća postati stvarnost, jer to su smatrali kao VIC u humorističnom stripu, a kad tamo to je bio PROROČANSKI STRIP.

  Svi smo mi sada TNT skuina s brojem 1 na čelu.

  Like(2)Dislike(0)
 2. A sad mi je jasno.
  Zašto je ravnatelj za zdravstveno osiguranje među ovima. On jedini odudara i pravi razliku.
  Zbog novca gospodo.
  Zavod za zdravstveno osiguranje ima novca, jer ima poseban račun na koji lijega postotak od svake legalno dobijene plaće. E sad će se ta gomila novca prenamjeniti za neke velike projekte a ne za ono za šta je namjenjeno, a to je zdravstvena zaštita građana. Uradit će se nešta malo, a većina tog akomuliranog novca završit će u džepovima stranaka i podobnih stranačkih dužnosnika.
  I ovaj izvor je došao na red.
  Spremite se za egzodus medicinara na zapad, a i na zatvaranje kliničke bolnice u Mostaru. Izgleda da će ovi političari i ovaj zadnji izvor presušiti.

  Like(0)Dislike(0)
 3. ma kako netko ne skine ovog covica(mislim metkom)

  Like(0)Dislike(0)
 4. Došao im vidjeti nove Passate… I napomenuti im da im je pametnije kupiti nove limuzine da mogu svoje smrdljive korumpirane guzičetine voziti, nego podići plaće u prosvjeti…
  Bagro kleptomanska…

  Like(0)Dislike(1)
 5. Gledaj ti sastanka. Čović i Ćosić, koji radnici, koji sposobni ljudi. Skidam kapu Ćosiću koji se trudi shebati sve u temelj i na dobrm je putu, a Čović mu dolazi dati podršku. Koja ekipa, koje Rvatine, s njima idemo naprijed. Umjesto u zatvoro ovaj dvojac ima vlast i njih se pita.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.