Čović razgovarao sa ‘Zaboravljenim braniteljima’

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović održao je danas u Mostaru sastanak s predstavnicima Udruge “Zaboravljeni branitelji”.

Izaslanstvo spomenute Udruge predvodio je predsjednik Drago Grbavac.

Razgovaralo se o otvorenim pitanjima s kojima se susreću branitelji iz Udruge. U tom kontekstu razmatrana su i rješenja navedenih problema.

Čović je istaknuo da se kroz Odjel za branitelje HVO-a i Domovinski rat Hrvatskog narodnog sabora (HNS) u kojem sudjeluju sve stranke i druge udruge branitelja, mora pronaći prihvatljivo rješenje koje će na održiv, realan i sveobuhvatan način riješiti pitanje prava branitelja i braniteljske populacije, pa tako i za Udrugu “Zaboravljani branitelji”.

Zaključeno je da sve inicijative i rješenja idu preko Odjela za branitelje HVO-a i Domovinski rat HNS-a, koje će se poštivati i provoditi, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

14 komentara

 1. ma što će im čović reći okrenut će ih za 180 stpnjeva a poslije će razmišljati jesu li se borili na strani armije bih ili na strani vrs

  Like(3)Dislike(2)
 2. Cudesa,moglo bi opet neko nevrime okrenit.

  Like(1)Dislike(0)
 3. promina vrimena culi primio ih

  Like(0)Dislike(0)
 4. Čović je za svoje potrebe i stvorio zaboravljene branitelje.Odnosno to jejedina udruga Hvo koja surađuje sa armijom BiH.

  Like(0)Dislike(0)
 5. Ako nam Čović ne pomogne niko neće. Ma dajte čime se zavaravate. On pomaže samo sebi i svojima, a ova populacija nije njegova niti ga ona zanima samo privremeno gasi vatru i zavarava protivnika.

  Like(1)Dislike(0)
 6. Ma zaposlit ce im u elektroprivredu po jednog i oni ce da usute. Obicno tako napravi. Ko se pobuni pridobijes ga sa sicom.

  Like(1)Dislike(1)
 7. Eto pomoce vam Bakir izebegovic ili ko vec ako nece on

  Like(0)Dislike(1)
 8. E tek smo ga sad popusilI.

  Like(2)Dislike(0)
 9. Glupane, od Bakira i ne očekujemo da nam pomogne. Od naših to imamo pravo očekivati, ali nam isto pomažu tj. nikako. Oni se međudosobno pomažu a narodu pričaju prozirne priče.

  Like(2)Dislike(0)
 10. Sto razgovarate sa njim taj veliki komunista laže

  Like(4)Dislike(0)
 11. Sjeti se drug dragan da ih primi prije godisnjeg odmora da ga ne zajebaju preko ljeta tj.kupio je opet vrijeme do jeseni pa opet snoge na nagogu,koji ljigavac

  Like(1)Dislike(1)
 12. Samo da nam hvidra ne odnemaže (bilo je ipak i njih među nama)

  Like(0)Dislike(0)
 13. Sta sad policija kao rado na crno pa ce strajkat,ko ce sad njih cinkat i popisivat ko strajka a ko ne i za koju vlast,cudno.

  Like(0)Dislike(0)
 14. Ma vidi kako su ovi na vlasti hoce smece u industrijsku zonu,jake pameti.To je projekt od velika znacaja za uhljebe.To je eko smece i neka ga nosi u Goricu kad je projekat u redu sebi u dvoriste!

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.