Čović: Sve iz izborne kampanje treba biti provedeno do kraja

”Sva predizborna obećanja koja smo dali u kampanji trebaju po dinamici i sadržaju biti provedena do kraja. Ono što sam želio danas posebno naglasiti jest da vidimo što to mi sa viših razina vlasti možemo pomoći i uraditi u ovim sredinama, to je ključ ovih posjeta”, rekao je predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović u izjavi medijima nakon što je sa stranačkim izaslanstvom u Žepču održao radni sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a BiH Zeničko-dobojske županije.

Čovića i stranačko izaslanstvo o trenutnom stanju na području Županije upoznao je predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH ZDŽ i izaslanik u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH Ivo Tadić.

Kako je priopćeno iz HDZ-a, na održanom sastanku, razgovaralo se o realizaciji projekata, prvenstveno prometne infrastrukture, kao i realizaciji drugih projekata koji osiguravaju razvoj gospodarstva i zapošljavanja u svim sredinama u Zeničko-dobojskoj županiji.

Današnjem radnom sastanku nazočili su zamjenica premijera Federacije BiH i ministrica financija Jelka Milićević, federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić i federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić

7 komentara

 1. Tako je druže Dragane!!!

  Like(0)Dislike(3)
 2. I treci entitet.

  Like(3)Dislike(1)
 3. rakon je komunjaro dragane ? naucise pusat latinicom

  Like(0)Dislike(3)
 4. Smiješan lik dobro ti od naroda pravi budale i sirotinju a oni mu plješću i daju mu glas

  Like(1)Dislike(3)
 5. Bas me zanima ko mi dislajka za treci entitet,oni sto su ga obecali il ko zna.

  Like(0)Dislike(3)
 6. Hrvata Dobro Zajebi,to je pravi nazov partije.a sdp sirotinju duplo peri.

  Like(0)Dislike(3)
 7. Ma eno radnih mjesta u KAVE, samo zaboravio napisat koliko je onih sto su otpusteni i na probi bili te otkazi.Ali to nije vazno jer on je gazda u propalom kraju.

  Like(0)Dislike(2)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.