Čović upriličio susret sa sudionicama 4. revije tradicijske odjeće i izbora najljepše Hrvatice

Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović susreo se danas, kao visoki pokrovitelj, s sudionicama 4. revije tradicijske odjeće i izbora najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan Republike Hrvatske.

Pored hrvatskog člana Predsjedništva BiH, pokrovitelji su još i Državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Vlada Hercegbosanske županije i Općina Tomislavgrad, a u organizaciji Udruge za očuvanje i promicanje tradicijske kulture u Bosni i Hercegovini „Stećak“ i Hrvatske matice iseljenika.

Ciljevi ovoga programa su susret i povezivanje Hrvata iz cijeloga svijeta u svrhu promicanja zajedničke tradicijske kulture, upoznavanje i pružanje potpore Hrvatima u Bosni i Hercegovini, posebice u jačanju i očuvanju nacionalnog i kulturnog identiteta.

Finalna večer izbora održat će se 1. srpnja, s početkom u 19 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Tomislavgradu, te će sudjelovati 27 djevojaka iz 21 zemlje.

6 komentara

 1. Nemoj naglo dragane po ovoj vrucini,bizi u punca na more vele ti je namaka a i brzo ce prvi,lece plata pa pomalo veslaj i dobro

  Like(1)Dislike(0)
 2. Kako ga je on uprilicio,ulovina svjetska…

  Like(0)Dislike(0)
 3. Sve od svojih para.

  Like(0)Dislike(0)
 4. Jeli brže komentiram,nego što Eronet i Elektro privreda tiskaju račune.

  Like(1)Dislike(0)
 5. A i ti si vegeta dragana u sve se petljas osim di triba,tu drugi moraju lajat za te.

  Like(1)Dislike(0)
 6. Dragane Pičko
  Dragane Fukaro

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.