Crkva Bezgrješnog začeća BDM Tihaljina nakon cjelokupnog renoviranja dobila i nove klupe

Sredinom prošlog tjedna u župnu crkvu Bezgrješnog začeća BDM Tihaljina postavljene su nove klupe posebno naručene i izgrađene za potrebe vjernika ove crkve.

Plod je to poduhvata koji su župljani na čelu sa mjesnim župnikom fra. Branimirom Musom u Tihaljini započeli početkom ove godine kako bi u crkvi  zamijenili dotadašnje uske i trošne klupe postavljene prije gotovo, pedesetak godina. Klupe su građene od hrastovine, s podnicom.

U nedjelju na kvalitetu i udobnost novih klupa mogli su se uvjeriti i sami vjernici. Župnik fra. Branimir Musa je trenutno na zasluženom godišnjem odmoru te ekskluzivno za portal www.caffe-tony.com izražava radost i zadovoljstvo zbog ugradnje novih klupa i zahvaljuje Bogu i darovateljima te svima ostalima koji su dali ljudsku i molitvenu potporu.

n klupe 2015 bdm tihaljina2 n klupe 2015 bdm tihaljina3 n klupe 2015 bdm tihaljina4 n klupe 2015 bdm tihaljina5 n klupe 2015 bdm tihaljina6

7 komentara

 1. Čestitam našem fra,Branimiru Musa za klupe u Crkvi!

  Like(1)Dislike(0)
 2. Replika ruzickih 🙂

  Like(0)Dislike(2)
 3. Nije istina nase su udobnije i za sjedit i klecat pogotovo ruzicke su neudobne za klecat.Fra Brane svaka cast

  Like(0)Dislike(0)
 4. Puno love ima u vas u Tihaljini dok toliko ulažete u ovo teško ekonomsko doba.
  Malo polakše

  Like(1)Dislike(1)
 5. Moj plisko fra Brane je pored duhovnog preporoda ovoj uspavanoj i inertnoj župi inicirao i napravio u infrastrukturnom i graditeljskom pogledu više nego svi općinski načelnici zajedno. Doslovno je probudio Tihaljinu. A, kako Drinovčani i Sovićani kukaju da im već godinama različiti župnici ne rade gotovo ništa onda mi moramo izraziti i zahvalnost i čestitke za sve učinjeno. A možemo zamoliti fra Branimira da župnicima Gorice i Drinovaca održi kratki tečaj upravljanja župom (naravno šalim se plisko). Ma svatko ostavlja iza sebe trag dubok i vidljiv koliko uloži truda i pameti. Hvala župniku i župljanima koji mu pomažu.

  Like(0)Dislike(2)
 6. A majke ti svaka čast Fra Branimiru i Tihaljčanim na vakom uređenju ali mi nije jasno još je se crkvi u općini Grude obnavljalo radilo nadograđivalo poput Ledinca i ostalih a nitko nepiše ništa na ovom portalu samo Ružići i Tihaljina da se razumijemo nemam niš protiv ni Tihaljine ni Ružića al ako je portal cjele općine i šire trebalo bi i ostale objavljivat

  Like(0)Dislike(0)
 7. Molim vas da li netko zna broj Fra Branimira.Pišem iz Rijeke,Hrvatska

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.