Crvena jabuka i Teška industrija na središnjem trgu u Posušju

Posuški aktivisti za umjetnost i kulturu (PAUK) i ove godine pripremaju koncert na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju koji se održava u sklopu kulturno-zabavne i športske manifestacije “Posuško lito” 2016. Veliki koncertni spektakl održat će se 12. kolovoza u 21 sat, a nastupaju Crvena jabuka i Teška industrija.

“Pripreme su tijeku. Sve ide prema planu i bit će sve spremno za ovaj koncert na kojemu je i ranijih godina bilo nekoliko tisuća ljudi. To očekujemo i ove godine, kada imamo dva velika benda. Tešku industriju koja nije nastupala u Posušju do sada, a rijetko i u Hercegovini, te Crvenu jabuku koja je dobro poznata našoj publici”, kazali su organizatori iz udruge PAUK.

Ulaz na ovaj koncert kao i ranijih godina je slobodan, za što u PAUK-u ističu zasluga brojnih sponzora, uglavnom članova Udruge gospodarstvenika Posušje.

thumb

“Svima zahvaljujemo što su nas prepoznali kao svoga partnera i pomogli nam u organizaciji ovako velikog i skupog događaja kojega darujemo našem gradu i Hercegovini”, govore Pauci.

Ranijih godina na trgu hrvatskih branitelja nastupali su Zabranjeno pušenje, Opća opasnost i Prljavo kazalište. Nitko s koncerta nije otišao ravnodušan pa i ove godine treba očekivati spektakl pred mnogobrojnom publikom.

Pauci su ovog ljeta organizirali In memoriam Darku Ćurdi, a tada je izvedena predstava Meštar HNK Mostar, a ovaj tjedan završena je i Operacija kino u suradnji sa Sarajevo film festivalom, gdje su Posušani dvije večeri uživali u projekcijama filmova na otvorenom.

 

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.