Cvrca: Možda bude vjenčanja, a Marijana kuma

Dražen Božić Crvca iz Gruda u Hercegovini je posljednjih dana velika zvijezda, a svojom spontanošću osvojio je simpatije gledatelja pred malim ekranima u Hrvatskoj i BiH koji prate emisiju “Ljubav je na selu”.

Ono što je posebno upečatljivo jest da se Cvrca voditeljici Marijani Batinić, ali i ostalim djevojkama, obraća s “vi”. Time je pokazao manire, a to je odmah prepoznala i popularna voditeljica Batinić. Detalje o kojima može govoriti Cvrca je iznio na Radiopostaji Grude.

– Promoviram Grude i Hercegovinu. To će se vidjeti kako bude emisija išla.

Djevojke će ovamo doći i moj cilj je da moje sudjelovanje bude najbolja promocija Gruda i Hercegovine. Hvala svima koji me podržavaju, od ekipe koja je bila uz mene ovih mjeseci, do mojih u kafiću u kojem radim, pa do onih koji me podržavaju na Facebooku. Sve pratim i moram reći da sam sretan jer ljudi prepoznaju moju iskrenost, govori ovih dana jedan od najpopularnijih Hercegovaca. A mogli bismo reći i jedan od najpoželjnijih neženja u Hercegovini, s obzirom na popularnost u emisiji “Ljubav je na selu”.

Osobito se svidio Nevenki Bekavac iz Splita, ali i brojnim drugima. Popularni Gruđanin ističe da je ovo za njega jedna od najboljih emisija koja postoji, upravo zbog svoje svrhe, a osobito je istaknuo važnost Marijane Batinić. Lijepa voditeljica ga je ohrabrivala da traga za svojom srodnom dušom. – Trebalo je hrabrosti i odlučnosti. Tu je puno kamera, čovjek treba biti skroz opušten kao da kamere ne postoje. Trebalo mi je podrške, i ekipa s RTL-a bila je uz mene.

Odustao bi u nekim segmentima da njih nije bilo, priznaje. Na pitanje što mu je najvažnije, Cvrca još jednom rezignirano odgovara:

– Osnovno mi je pravilo ne osramotiti Hercegovinu, a emisija će sve pokazati. Imam još snimanja. Na kraju možda i nađem srodnu dušu, možda bude vjenčanja, a moguće je i da Marijana bude kuma, otkriva Cvrca.

Ističe da je osnovno pravilo u početku emisije baviti se poljoprivredom, pa je zato u početku najviše isticao duhan, smilje, vinovu lozu…

– Kako emisija bude tekla, bit će vremena i za opuštanje, večere, pa prenaglit će se i u piću, ali nadam se da neće sve biti tako crno, govori Cvrca i tako daje dodatnu dozu napetosti. Od osoba u emisiji, odnosno sudionika, Cvrca ističe da se sa svima dobro slaže i da ni s kim nema problema.

– Od kandidatkinja Sandra me je najviše iznenadila, i ona me je ohrabrivala da nastavim dalje. Znate, ljubav se ne mora dogoditi na mojoj farmi između mene i djevojke, već i na drugoj.

A što će biti… bit će sigurno suza i smijeha, možda će i gledatelji na kraju ostati zbunjeni, priznaje Cvrca, inače strastveni navijač Hajduka.

Čak ni plavu omotnicu nije otvorio prošli put zbog Dinamove boje, ali ipak…

– Sad mi je žao što nisam otvorio plavu omotnicu, ali idemo dalje, poručuje Cvrca.•

18 komentara

 1. Samo naprijed,sretno

  Like(4)Dislike(2)
 2. Pa prijavi se ti pa nam osvitlaj obraz.

  Like(11)Dislike(0)
 3. Stvarno je ovo postalo dosadno s ovim Cvrcom…..

  Like(4)Dislike(5)
 4. Bravo Drazene podrska iz Zagreba.

  Like(3)Dislike(0)
 5. Bravo majstore pravi si hercegovac

  Like(3)Dislike(0)
 6. bože tuge i jada

  Like(3)Dislike(5)
 7. Nosi vas djava ovo gledaju samo budale a sudjeluju jos vece budale

  Like(4)Dislike(6)
 8. naprijed drazene sarajevo

  Like(2)Dislike(0)
 9. Bravo i sretno pozdrav iz splita

  Like(3)Dislike(0)
 10. naprid dražene – gater iznad gruda

  Like(3)Dislike(0)
 11. Naprijed drazene Grljevici

  Like(2)Dislike(0)
 12. Bravo drazene uz tebe su cijele Grude..veliki pozdrav

  Like(4)Dislike(1)
 13. Svaka cast i s srecom.a vi ljubomorni sto mislite da ste neko i nesto pokrite se usima ko negleda emisiu nek se nejavlja sa bez veze komentarima.

  Like(4)Dislike(0)
 14. Kad ćeš više privodit kući,nemogu više izdržat. Crko od žeđi.

  Like(1)Dislike(0)
 15. Oluja sa sjevera… Pozdrav cvrca,
  Torcda Drinovci.

  Like(2)Dislike(4)
 16. samo da su malo lipše

  Like(3)Dislike(0)
 17. Cvrca zaslužuje mnogo bolje šta je ono

  Like(0)Dislike(0)
 18. Cvrce je ok lik se pokazao.a emisija je koncipirana tako da su se pokazale i prirodne lipote Hercegovine i Gruda..Je da je hajdukovac u mjestu u kojem je po broju stanovnika naviše navijača Dinama u širem području,simpatična je i ta njegova strast..Sve u svemu emisija je ok…

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.