Dalibor Milas o savršenoj suradnji Crkve i politike u muljažama

O aferi “Hrvatska žena” Livno oglasio se i Dalibor Dado Milas.

Bosna i Hercegovina je jako praktična zemlja za sve vrste dogovora. Uzmite samo kao primjer kako se fino dogovore HDZ BiH i Župni ured Livno oko muljaže prilikom dodjele 100 000 KM od Vijeća ministara BiH. Mislim da bi se svi trebali ugledati na ovaj skoro pa perfektan način suradnje i dijaloga.

Uostalom, ovaj način suradnje je jako lijepo opisan u službenom priopćenju Župnog ureda Livno: “Ovo je dobar primjer da svatko u svom djelovanju može učiniti nešto više za zajedničko dobro i na korist svih nas. To je najbolji odgovor na krizu. Pozitivno htijenje i lijepa riječ dovoljni su da nas kao zajednicu učine hrabrima i snažnima kako bismo ostali časni i ponosni svjedoci svoga vremena.”

Kratki disklejmer za sve one koji ne znaju o čemu se radi:

Vijeće ministara je prošle godine izdvojilo 1 208 000 KM za projekte kulturnih institucija u BiH, a većina “hrvatskih” sredstava (jer, službeni se novac u BiH dijeli na “hrvatski”, “bošnjački” i “srpski” dio, pri čemu najveći dio novca dobiju upravo oni koji su “najhrvatskiji”, “najbošnjačkiji” i “najsrpskiji”) otišla je zna-se udrugama. Tako je ne previše aktivna livanjska udruga “Hrvatska žena” (na čelu udruge nalazi se inače HDZ-ova zastupnica u Skupštini HB županije, inače nevjesta zamjenice Predsjednika HDZ-a) dobila 100 000 KM za ne-zna-se kakav projekt. Nakon što je skandal isplivao na površinu, Župni ured Livno je rado izašao u susret i preuzeo donirani novac od “Hrvatske žene”, kao da nije riječ o mućki i podvali, nego o nečemu što je posve logično i opravdano.

Nevezano za temu: gdje je nestao obraz?

 

2 komentara

  1. Sta mu je ovo DISKLEJMER?

    Like(2)Dislike(0)
  2. To je nova rijec iz Deklaracije o zajednickom jeziku.
    Bice da ce je i ovaj pustipratar i kozmopolit podrzati.

    Like(2)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.