Damir Beljo uplovio u bračne vode

Bosanskohercegovački profesionalni boksač i europski prvak u boksu po WBO verziji, Mostarac Damir Beljo u subotu je zaplovio u bračnu luku sa svojom dugogodišnjom djevojkom Andrijanom Bačić. Svadbeno slavlje upriličeno je u Širokom Brijegu u svadbenom salonu ‘Jabuka’, uz nazočnost preko 600 svatova.

Ovoj, po riječima gostiju i vlasnika salona, do sada nezapamćenoj zabavi osim članova obitelji i prijatelja, nazočile su i brojne poznatih osobi iz svijeta sporta, politike i javnog života Hercegovine.

Svadbena fešta uz grupu ‘Twist’ i pjevače Ivu Jurića i Mladena Grdovića, te sudionika showa ‘Zvijezda možeš biti ti’ Enisa Kaplana trajala je do sitnih sati.

Mladenci će odgoditi medeni mjesec za ljeto jer boksač već u utorak putuje u Rusiju gdje je opet pozvan da bude sparing partner domaćem boksaču Grigoryju Drozdu koji brani naslov svjetskog prvaka po WBC- u. Prošle godine u meču karijere Drozd je također izabrao Belju kao sparing partnera.

Beljo je osvojio naslov prvaka Europe, Azije i Pacifika po WBC verziji i naslov prvaka Europe po WBO verziji pobijedivši u nedavnom meču u Berlinu Nijemca Maika Kurzweila. U sklopu svojih 20 mečeva, 17 je pobijedio nokautom, a svega tri je ostvario na bodove, čime je dobio zasluženi nadimak ‘Bombarder iz Mostara’.

image

image

image

Bljesak.info

8 komentara

 1. Sretno ti bilo Damire!

  Like(1)Dislike(0)
 2. šta mu je preko sakova jeli to običaj iz narodne nošnje ili moderni modni dodatak bila sam u mostarskim svatovima više putaa tog nije bilo na mladoženjama

  Like(1)Dislike(0)
 3. Neka je tebi čović bio, jebo te on

  Like(4)Dislike(1)
 4. Damirovi roditelji su iz Rame.
  Ovo “preko sakoa” je ramski običaj i Damir to s razlogom nosi, jer je naš ponosni Ramljak.
  Svaka mu čast na tome i zato mi je još draži!

  Like(8)Dislike(0)
 5. Nu malog Đentina

  Like(2)Dislike(0)
 6. gledaj bagre uz hdz -a došla da džabe ždere i pije a kuverta……mudo marjanovo

  Like(3)Dislike(0)
 7. Ne laprdaj napamet, konju!

  Like(0)Dislike(3)
 8. stipe, ako čović kaže da ćeš biti eban gaće ti same spadaju

  Like(4)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.