Desetogodišnjak iz Ljubuškog na meti Dinama i Hajduka

Mislav Ćutuk, desetogodišnji Ljubušak, svoje prve ozbiljnije nogometne korake napravio je u lokalnim klubovima, Bigeste i Sloga iz Ljubuškog. Njegova ozbiljna zainteresiranost za bavljenje ovim sportom dovela ga je do Škole nogometa NK Međugorje.

Niz uspjeha

Tu počinje nizati uspjehe, piše Večernji list, a sve zahvaljujući svom predanom treniranju, ali i ustrajnosti njegova trenera Danijela Bajkuša. S Nogometnim klubom Međugorje Mislav Ćutuk je nastupio na brojnim turnirima diljem zemlje, a nije trebalo dugo da zidove i police njegove sobe počnu krasiti medalje i pehari za osobna postignuća s brojnih natjecanja. Osvojio je mnoge turnire u BiH i Hrvatskoj s NK Međugorje.

Mislav je također proglašen kao najbolji igrač Premijer lige 2015./16., a isto mu je uručeno tijekom održavanja Božićnog turnira u Ljutom Docu 2015.

Značajna priznanja

Tijekom prošle godine sa svojim klubom Ćutuk je nastupio na ljetnom i zimskom Novogradskom kupu u Sarajevu gdje je proglašen najboljim strijelcem, a isto priznanje je zaslužio i na održavanju prošlogodišnjeg Međugorje kupa.

Jedno od najznačajnijih priznanja za najboljeg strijelca Mislav je dobio tijekom održavanja DFA lige Mostar koja se igra na razini cijele države, a on je tijekom natjecanja postigao 50 golova, što mu je ujedno donijelo naslov nogometaša kola.

Da talent ovog mladog, ali ambicioznog Ljubušaka itekako vrijedi, potvrđuje i činjenica da se za njega raspituju i vodeći klubovi susjedne Hrvatske, Dinamo i Hajduk. Želja i san ovoga dječaka je zaigrati u kraljevskom klubu Realu iz Madrida.

3 komentara

  1. U hajduk

    Like(1)Dislike(1)
  2. Polako sinovac najptije u Široki u školu pa tek kad napuniš 18 u Real jer tada Širokom neš valjat ni tribat zaminice te kakva stara ofucana kljusina..

    Like(0)Dislike(1)
  3. Držim ko mali u ruci da će u Zvezdu. Samo je treba ofarbati.

    Like(0)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.