Djelatnice kladionica “BET Live” i “Petica PLUS” u humanoj akciji “Neću cvijet, hoću pomoći”

Zvuči skoro nevjerojatno, ali ne i nestvarno. Djelatnice Sportskih kladionica “BET Live” i “Petica PLUS” i ove godine, unaprijed se odriču buketa cvijeća koje im Kladionice tradicionalno u znak pažnje daruju povodom Dana žena, 8. ožujka.

U teškom vremenu u kojem živimo ovo je pravi pokazatelj kako ljudi ne okreću glavu od nevolja, već pomažu onima koji su u nevolji. Nakon akcije za Saru Iman, nastavljaju u istom tonu. TISUĆE ZAPOSLENIH I DALJE ŽELE POMAGATI.

Ovoga puta, vašom odlukom Uprava kladionica je donirala 5000 KM za one kojima je najpotrebnije.

Ova humanitarna akcija će se odvijati tako što će te putem facebook poruke ( profil BET Live i Petica PLUS ili na Maja Krišto Gudelj ) te emailom ([email protected]) dostaviti svu potrebnu dokumentaciju i podatke o osobi, broj žiroračuna koji mora biti NAMJENSKI OTVOREN ZA TU OSOBU ILI HUMANITARNU AKCIJU.

Iz Uprave kladionica smatraju, da bi najbolje bilo ovaj iznos podijeliti na 5 dijelova, tako da novac stigne na 5 različitih adresa, 5 gradova…

5000 RAZLOGA JE DA SE UKLJUČIMO U OVU AKCIJU !

REZULTATI AKCIJE

Prije nekoliko dana najavili su humanitarnu akciju “Neću cvijet, hoću pomoći”, te pohvalili humanost djelatnica Sportskih kladionica “BET Live” i “Petica PLUS”, a danas je vrijeme da, kao prava kladionica objave i rezultate !

1. Milan Simetic iz Šekovića odnosno Bijeljina, trinaestogodišnji dječak kome je potrebna vaša pomoć za transplataciju jetre i bubrega.

2. Josip – Patrik i Mia Čavar iz Širokog Brijega, dječica naše kolegice Marine kojima je potrebna operacija oka nastala krvarenjem u mozgu prilikom poroda.

3. Merjema Dautović iz Kruševice kod Lukavca, trinaestogodišnja djevojčica oboljela od tumora na glavi, trenutno se nalazi na UKC Tuzla, a zbog težine oboljenja preporučuje se na daljnje liječenje i operaciju na jednu od klinika u Turskoj.

4. Muamera Đip, tridesettrogodišnja djevojka porijeklom iz Višegrada, trenutno nastanjena u Sarajevu. Bolest i stanje koje je zadesilo nosi teška oštečenja i posljedice i u krajnjem slučaju ono najgore nepokretljivost, slijepoću i otkazivanje cijelog tijela.

5. Nirmela Kurtović tridesettrogodišnja djevojka iz Busovače, čije je trenutno stanje veoma loše. Iz Klinike hematologije KSUS-a prebačena je u Istanbul uz pomoć dobrih ljudi, ali Nirmeli su potrebna financijska sredstva kako bi to liječenje moglo biti nastavljeno.

Kako su priopćili iz Uprave kladionica imali su tu sreću da su njihove djelatnice imale toliko veliko srce i dušu koje su pokazale svih ovih godina. A ove su dvije kladionice potaknule
akciju koja je urodila plodom i koja će Milanu, Josipu i Miji, Merjemi, Muameri i Nirmeli pomoći na putu ka ozdravljenju.

2 komentara

  1. Koja licemjerstina,za ne vjerovati! 5000KM i to od iznosa koji bi isao djelatnicama za cvijet i onda to objave kao da se trebamo poceti diviti tim dusebriznicima kladionicarima.taj iznos podijeliti ce na 5 dijelova i onda objave imena ljudi,jer od te 1000KM moci ce kupiti malte ne pola Zagreba…A sto ta gospoda kladionicari nisu uplatili od svog ekstraprofita bar po 50 000KM svakoj toj bolesnoj djeci jer to bi im nesto i moglo pomoći a ne oni sa 1000KM i to od djelatnica i hoce sad aplauz za dobro djelo kako su uspjesno organizirali.
    Sramotno, i vrijedjate te obitelji takvim mizerijama, i jos im imena povlacite po portalima,pitate li se gospodo tajkuni o dostojanstvu tih ljudi,jer ne pomazete nego sebe promovirate!

    Like(1)Dislike(1)
  2. PA KAKO IM POMAŽETE”TAKO ŠTO STE IH OTVORILI DA DRUGE UPROPAŠTAVATE I OD NJIH KAKO POTREBITE POMAŽETE”Bože oprosti im jer neznaju što čine

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.