Dobre vijesti: Mateu iz Livna liječnici bude iz kome

Zahvaljujući nizu humanitarnih akcija skupljena su potreba sredstva kako bi Matea bila prebačena u Zagreb, a kasnije i u Beč gdje joj je pružena potrebna njega.

Stanje Matee Janković konačno se poboljšava. Mlada majka, te donedavna splitska studentica konačno više nema temperaturu, a prema posljednjim informacijama, liječnici je postupno bude iz kome. Prema podacima s Facebook stranice “Život za Mateu“, njezino trenutno stanje je dobro i liječnici su zadovoljni napretkom.

Podsjetimo, 29-godišnja Matea Janković (rođ. Vrdoljak) je prije dva mjeseca krstila je svojeg prvorođenoga sina, a zadnjih tjedana se dana bori za svoj život. Prije dva tjedna hitno je prebačena u Kliničku bolnicu u Mostar, s dijagnozom microlithiasis alveolaris Pneumonia interstitialis bill, gdje je bila priključena na respirator i stavljena u induciranu komu.

Zahvaljujući nizu humanitarnih akcija prikupljalju se novčana sredstva kako bi Matea bila prebačena u Zagreb, a kasnije i u Beč gdje će joj biti pružena potrebna njega. Iako su liječnici davali male šanse da će preživjeti, stanje je sada puno bolje nego je to bilo prije 10-ak dana, pa je nade kako će ova priča dobiti sretan završetak- sve više…

1 komentar

  1. Bog joj dao zdravlje

    Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.