Dodijeljene Dekanove nagrade za 19 najboljih studenata

U Amfiteatru Vjekoslav Klaić na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održana je svečana dodjela Dekanove nagrade najboljim studentima u akademskoj 2014./2015. godini.

Nagrade je uručio dekan fakulteta prof. dr. sc. Zoran Tomić koji je čestitao studentima i poželio sreću u daljnjem obrazovanju i kasnijem radu.

U ime svih dobitnika, prisutnima se obratila Martina Ćorluka te zahvalila na dodijeljenoj nagradi koja predstavlja ispravnost mišljenja i načina življenja. Također, pozvala je ostale studente da prepoznaju kada je vrijeme činiti dobre odluke, da donesu takve i dogodine budu na istom mjestu.

Nakon formalnog djela svečanosti, druženje je nastavljeno na domjenku u kantini Filozofskog fakulteta.

Dobitnici Dekanove nagrade su:

Zdravko Radeljić-Jakić
Danijela Mandić
Dragana Bukovac
Irena Pinjušić
Amela Hajdarević
Ivona Lončar
Marija Kljajo
Martina Ćorluka
Iva Popović
Matea Marinović
Zvonimir Kelava
Marija Lasić
Jelena Čevra
Marija Jurišić
Nikolina Marinović
Božena Pandža
Ivan Ćubela
Ružica Perković
Bože Tadić

dekanova-nagrada1 dekanova-nagrada3 dekanova-nagrada4 dekanova-nagrada6 dekanova-nagrada7 dekanova-nagrada8 dekanova-nagrada9 dekanova-nagrada10 dekanova-nagrada11 dekanova-nagrada13 dekanova-nagrada14 dekanova-nagrada15 dekanova-nagrada17 dekanova-nagrada18 dekanova-nagrada19 dekanova-nagrada21 dekanova-nagrada22 dekanova-nagrada23 dekanova-nagrada24 dekanova-nagrada25 dekanova-nagrada26 dekanova-nagrada27

treci.ba

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.