Dodijeljeno 50 materijalnih potpora studentima iz općine Gruda

Temeljem članka 42. stavak 3. alineja 4. Statuta Općine Grude (“Službeni glasnik Općine Grude”, broj 1/08, 2/13 i 3/15), članka 5. stavak 3. Odluke o dodjeli materijalnih potpora studentima (“Službeni glasnik Općine Grude”, broj 2/13) i liste koju je utvrdilo Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja, Općinski načelnik  donosi

O D L U K U

o dodjeli materijalnih potpora u akademskoj
2014./2015. godini
Članak 1.

Za akademsku 2014./2015. godinu dodjeljuje se 50 (pedeset) materijalnih potpora studentima slabijeg imovnog stanja s područja općine Grude kako slijedi:

stipendije 1.jpg stipendije 2.jpg

Članak 2.

Iznos godišnje materijalne potpore po jednom studentu je 800,00 KM i isplatit će se studentima iz članka 1. ove odluke na tekuće račune do početka iduće akademske godine u tri obroka kako slijedi:

–       prvi obrok do 10. 7. 2015. godine

–       drugi obrok do 15. 8. 2015. godine

–       treći obrok do 30. 9. 2015. godine

Studenti su dužni u roku sedam dana od dana objavljivanja ove odluke na web stranici ili oglasnoj ploči općine Grude dostaviti Općinskoj službi za financije brojeve tekućih računa na koje će se isplatiti novčana sredstva.

Članak 3.

Student koji se prijavio na Javni natječaj za dodjelu materijalnih potpora a nije dobitnik iste, može izjaviti prigovor u roku od 8 (osam) dana od dana objavljivanja ove odluke na web stranici ili oglasnoj ploči općine Grude.

Prigovor se podnosi Općinskom načelniku, a odluka o prigovoru je konačna.

Članak 4.

Ova odluka stupa na snagu danom donošenja, a objavit će se na oglasnoj ploči i web stranici općine Grude.

 

NAČELNIK
Ljubo Grizelj

15 komentara

 1. Svaka čast na ovako brzoj objavi rezultata, skoro vam je godina trebala…

  Like(6)Dislike(0)
 2. Bas ste ih odabrali ,svaka čast nekima
  Da ,a nekima bome netreba.ali tako je kod nas Jadnika……….nista se ne rješava u na su korist.

  D

  Like(4)Dislike(0)
 3. Pa gubo,jel vas stid?!(pojedine)

  Like(3)Dislike(0)
 4. dokle god direktorove kceri sa kucom od 200 m2 a ispred nje bazen i 3 auta dobivaju potpore necemo mi daleko…

  Like(12)Dislike(0)
 5. Kladim se da i ove godine ima barem par vanrednih na listi. Fuj, smradovi.

  Like(1)Dislike(0)
 6. pa kad si toliko napisao napiš koje ti i napiši svoje ime i prezime.

  Like(0)Dislike(2)
 7. Hahahahaha jebo ovo sve, jadno vrlo al neka iduca dva mjeseca koga sretnem u posusiju modar ce kuci od ovih. Ovo je sramota. Ovoje pojedinim da mogu lokat po mostaru i posusiju a pojedincim dao bih i vise da se mene puta. Stid me sto sam iz ovog mjesta kreteni sve sami. Jadnici jadni…. niko i mista su i ovi sto odredjuju ovo….

  Like(10)Dislike(1)
 8. sranota za Ljubu i njegove suradnike

  Like(3)Dislike(0)
 9. Neka bogu vala,i Tito je ktao i drugima dao haha

  Like(1)Dislike(0)
 10. LjUBO poštenjačina još jedan mandat treba..

  Like(0)Dislike(0)
 11. Ucenica generacije? Koliko ja znam u toj generaciji je nekoliko ucenika bilo najbolji koji su dobili nagrade (neku diplomu i knjigu), od kojih je bar 3-4 imalo prosjek 5.0. Po cemu se ona istice od njih? Zasto ti nisu dobili a prijavili su se isto?

  Like(3)Dislike(2)
 12. Grudski lopovi

  Sramota nemože bit jadnije.Jeli se ovo djelilo po političkim zaslugama.Kako nije sram ovih što su to djelili .I kako nije sram nekih roditelja.Ovdje ih ima dosta čiji roditelji su dobrostojeći i neznaju štaće od novca.A neki kojima je potreba nisu dobili.Zamislite se malo Bog sve vidi.

  Like(2)Dislike(0)
 13. lijanović je dava i novac i meso za glas a ovi javno i legalno.

  Like(2)Dislike(0)
 14. katastrofa , ima studenata s ovog spiska koji primaju u hrvatskoj, samo nek otvori portal sve se može provjerit, a ima gdje oba roditelja rade ali na crno,i tim treba dati jer ne plaćaju ništa državi (njima treba)

  Like(0)Dislike(1)
 15. budući načelni

  Samo bih volio znat jeli povjerenstvo i načelnik ikada pročitao ovaj članak i spisak stipendista .Kako vas nije sramota nije to vaša privatna prćija da se ponašate kako vas je volja. Koliko ste priloženih dokumenata provjerili a ovim člankom ste se obvezali na to. Ako ste to po savijesti radili objavite i spisak članova povjerenstva koje je određivalo stipendiste kao i način bodovanja . Kako objašnjavate da niko od studenata iz obitelji koje broje 6-7 članova i maju ukupna primanja 800- 900 km nije dobio stipendiju po imovinskom statusu ( za takve dvi znam) . A studira ih po troje.
  VI.

  Povjerenstvo za utvrđivanje liste pristupnika provjeriti će vjerodostojnost Povjerenstvo za utvrđivanje liste pristupnika provjeriti će vjerodostojnost svakog priloženog dokumenta. svakog priloženog dokumenta.

  Student, koji dobije studentsku potporu temeljem lažnih podataka dužan je Student, koji dobije studentsku potporu temeljem lažnih podataka dužan je vratiti ukupan iznos primljenih sredstava uvećan za zakonsku zateznu vratiti ukupan iznos primljenih sredstava uvećan za zakonsku zateznu kamatu u roku od 12 mjeseci od dana saznanja za navedene okolnosti i kamatu u roku od 12 mjeseci od dana saznanja za navedene okolnosti i trajno gubi pravi ostvarivanja studenske potpore od strane općine Grude.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.