Dogovorena obuka za 36 kadeta Uprave policije MUP-a ZH županije

Ravnatelj Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova Branko Vukoja i ministar unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije Zdravko Boras jučer su u Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova potpisali ugovor o provedbi temeljne policijske obuke prve i druge razine. Obuka za 36 kadeta Uprave policije MUP-a Zapadnohercegovačke županije, od kojih se 30 školuje za stjecanje čina policajca, a 6 za stjecanje čina mlađeg inspektora, započet će 9. svibnja 2016. godine. Obuka 30 kadeta koji se školuju za stjecanje čina policajca (prva razina) trajat će do 8. siječnja 2017. godine, a za šest kadeta koji se školuju za stjecanje čina mlađeg inspektora (druga razina) do 8. studenoga 2016. godine.

Obje obuke realizirat će se u tri faze, od kojih je prva teorijska s praktičnim vježbama, a izvodit će se u Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova.

Druga je praktična obuka i izvodit će se u ustrojbenim jedinicama Uprave policije MUP-a Zapadnohercegovačke županije, dok se treća faza sastoji od završnih ispita i provodi se u Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova, priopćeno je jučer nakon potpisivanja ugovora iz Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova Mostar.

8 komentara

 1. a nek ji ministar obuci

  Like(0)Dislike(0)
 2. Vedrim i oblačim!

  Like(0)Dislike(1)
 3. A faca majko mila!!!

  Like(1)Dislike(0)
 4. Samo janjetine

  Like(1)Dislike(0)
 5. Hoce li novi bit kao i ovi sad talenti?

  Like(1)Dislike(0)
 6. I sad ih ima ko Rusa a nista ne rade, daj jos malo parazita da sa sluzbenim autima idu od krcme do krcme

  Like(0)Dislike(1)
 7. A faca….

  Like(2)Dislike(0)
 8. Veliku će školu u njih utrati za šest mjeseci.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.