Dokaz da su Hercegovke najljepše: Ljubušanka Ana Gavran pobjednica je izbora World Top Model Croatia – titulu joj predala Gruđanka Lana Spajić

Ana Gavran iz Ljubuškog predstavljat će Hrvatsku na svjetskom izboru World Top Model koji će se u prosincu održati u Budimpešti. Na sinoć održanom World Top Modelu Croatia Ana je osvojila pobjedničku lentu dok su njenom prvom i drugom pratiljom proglašene Dolores Đolić i Romana Mitar, piše hip.ba. U Centru za kulturu Korčula gdje je izbor održan djevojke su pred žirijem prošetale u elegantnim večernjim haljinama te u kupaćim kostimima.

Na izboru je sudjelujelovalo 15 modela iz najboljih hrvatskih modnih agencija, “UMAH – Udruženje manekena Hrvatske” na ovo svjetsko natjecanje šalje modele od 2013.godine, a posljednje dvije godine hrvatske predstavnice polučile su veliki uspjeh na svjetskom izboru.

Naime, 2015. godine Dea Maretić je u Rimu osvojila titulu prve pratilje na izboru Top Model Europe, dok se prošle godine Lara Spajić okrunila titulom najboljeg svjetskog modela pobijedivši na natjecanju World Top Model. Tom titulom osvojila je ugovor za jednu od najvećih modnih agencija u svijetu Major Model Management iz Milana, a ovogodišnjoj pobjednici Ani Gavran želimo puno uspjeha i da nastavi uspješan niz.

Hercegovački info portal – hip.ba

9 komentara

 1. Bravo za ercegovku..

  Like(7)Dislike(1)
 2. Aj ne serite Dalmatinke su najlipse

  Like(1)Dislike(12)
 3. Svaka se moze prijaviti ako ima : duzi nos i malo celo. Mala usta duza glava .bradu na špic kosa ispod ramena.ne niza ispod 170 cm.to se gleda .di ste vidili misicu klepasti usiju i kratke kose i da je krezava, i pogurena u ledim. Lijep pozdrav

  Like(5)Dislike(4)
 4. Nije Lana nego Lara Spajić. Ova natjecanja su postala smijurija.

  Like(5)Dislike(1)
 5. Smijurija nego sto..čuj hercegovke najljepse., a ne znaju 2 riči sastavit

  Like(3)Dislike(10)
 6. kako kome meni kanandjanke naj lipse ajme svitu moj

  Like(2)Dislike(0)
 7. grudjanke umisljene gledaju svisoka bas uspaljene bozw ih sacuvaj. a dalmatinke bez dlake na jeziku. a moje kanadjanke sexy.

  Like(4)Dislike(0)
 8. Nismo svi isti izvinite,ima extra cura u grudama,i niko nije isti…molim vas malo postovanja!

  Like(1)Dislike(0)
 9. Bravo Hercegovke!!!!! Koa i Anica koja je jedina od Hrvatica usla u top 3 na svjetskom izboru za miss!!!
  I usput , ova Mitar je takoder Hercegovka i lipa cura, nema sta.

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.