Donirajte 5KM za čišće Posušje

Svi imaju mogućnost donirati 5 KM i pri tome pomoći Vijeću mladih općine Posušje u provođenje planova vezanih za ekologiju, kojim se bavi ekološki sektor Vijeća mladih općine Posušje od 2013. godine.

”Budući da Vijeće mladih općine Posušje nema izvor financija za provođenja ekoloških planova, već se financira ad hoc, putem dobronamjernih ljudi i pokrovitelja, odlučili smo osnovati Fond za ekologiju Vijeća mladih općine Posušje, te time omogućiti svim dobronamjernim ljudima da sufinanciraju naše ekološke projekte”, priopćeno je Vijeća mladih Posušje.

Naime, projekti koji se mogu financirati odnose se na ekološke akcije, uklanjanje divljih deponija na području općine Posušje, predavanja svim učenicima Osnovne škole u Posušju, priprema i izrada eko vježbenice za srednjoškolce (za učenje i natjecanja), priprema i izrada eko mape općine Posušje, izrada i postavljanje (tamo gdje je to moguće) eko billboard plakata na području općine Posušje.

DONACIJOM 5 (PET) KM NA RAČUN: 3382002263912751 sudjelujete u očuvanju životne sredine, prirodnog ambijenta, te podizanju ekološke svijesti.

Za više informacija možete kontaktirati Vijeće mladih na broj: 063/ 962 429 ili putem maila [email protected]

12 komentara

 1. Nema problema samo javno kolko ste dobili i kolko potrošili

  Like(3)Dislike(1)
 2. Naj veci bacac smeca i nesaniranje deponija je posuski vodovod a djeca ko fol ciste

  Like(3)Dislike(0)
 3. Nek vam vasi politicari doniraju.

  Like(3)Dislike(2)
 4. Ocu kurac, rađe 10km da sagnjije.

  Like(2)Dislike(2)
 5. Moderni prosijaci ostave samo broj ziro racuna

  Like(5)Dislike(0)
 6. Imamo mi ko ce cistit ko zato placu dobiva…konunalno aj okanite se coravi posala nadite se vaznijih pitanja

  Like(3)Dislike(2)
 7. Spojimooo ugodno i korisno
  Zasto nemamo otkup pl.boca???

  Like(6)Dislike(0)
 8. Veću budalaštinu odavno nisam čuo.
  Tko se ovoga sjetio treba ga predložiti za NOBELA.

  Možda možete skupljati po 5 km da unajmite fitnes trenera za BIKOVE kako bi ovogodišnja bikijada u Posušju bila sa FIT bikovima ne da budu onako debeli ko mrcine, a ni gazdama im nije mane.

  Like(2)Dislike(2)
 9. Nešta da vam predložim dragi ekolozi.

  Uzmite fotoaparate, zalegnite u busiju kod divljih deponija s slikavajte. Imate dovoljno portala da one koji nelegalno odlažu smeće stavite na stup srama putem fotogrfija njih, njihovih automobila, registarskih oznaka i sl. Pokušajte, možda vam ovaj način bude korisniji od para koje će netko u većini pokrasti.
  Učinite nešto pa onda tražite novce da učinite još više, a ne dajte nam pare pa mi ćemo pokušat. Ma dajte, to je u najmanju ruku prozirno. Možete vi zatvoriti ovaj račun, malo će vam novaca leći na njega.

  Like(2)Dislike(0)
 10. Alataru netko dobijo daba i opeljusijoje i na nju diga kredit pa da vam se plati sto ste je ocistili . Mladi stavam je . Nemojte da vas vucaju za nos
  HDZ uvik izmislja nesto da se jiti sa nasi leda. Jeli vam ovo najpametniji ppotez

  Like(3)Dislike(0)
 11. Alatara je kasno ociscena.
  Imala je goste”nenajavljene”
  Ekoloski hendikep je snimljen

  Like(1)Dislike(0)
 12. triba donirat a što nečija dica nemadu osnovno za život ništa neka doniraju ovi ratni profiteri i dezerteri i žakari neka svi dadnu po iljadarku morese sve pozlatit kakovas nije stid

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.